Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απογοήτευση στο Mega – Πάει πίσω η λύση…

Νέα καθυστέρηση και περισσότερη απογοήτευση ήταν το αποτέλεσμα της πολυαναμενόμενης απόφασης, που δεν ήρθε σήμερα, για το Mega.

Στη συνάντηση των εκπροσώπων των τραπεζών με τους μετόχους του Διοικητικού Συμβουλίο του Mega κρίθηκε ότι το bussiness plan του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου χρήζει περεταίρω διευκρινίσεων, που αφορούν κυρίως στον τρόπο εξυγίανσης της εταιρίας,

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι διαδικασίες για την οριστική λύση στο πρόβλημα του καναλιού θα καθυστερήσουν, καθώς δεν διαφαίνεται άμεσα απόφαση για το μέλλον του Mega και τους εργαζόμενους.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο διευθυντής Ειδήσεων, Μανώλης Καψής, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις, λέγοντάς τους ότι αυτά είναι πράγματα που θα πάρουν χρόνο, σκορπίζοντας απογοήτευση σε δημοσιογράφους και τεχνικούς που παραμένουν απλήρωτοι και πολλοί ρεπόρτερ δεν έχουν χρήματα ούτε για τις υποχρεώσεις του δελτίου.

Αύριο οι δημοσιογράφοι έχουν συγκαλέσει Γενική Συνέλευση στις 3 μετά το μεσημέρι, ξεχωριστά από τους τεχνικούς, προκειμένου να αποφασίσουν τη στάση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ