Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Κι όμως υπάρχει παρασκήνιο – Τι δεν πρόσεξε κανείς στην εκλογή Αυγενάκη

Ίσως οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ να μην το είχαν αντιληφθεί, αλλά με την εκλογή του Λευτέρη Αυγενάκη συνέβη το εξής παράδοξο.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να φέρουν κάλπες, τις οποίες έδωσε εντολή να κρύψουν, ώστε εάν έστω και ένας έθετε ζήτημα να μη γίνει διά βοής η ψηφοφορία του γραμματέα, να τις… φανέρωνε. Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης δεν χρειάστηκε και έτσι οι κάλπες έμειναν αόρατες. «Και τέλος, τι νομίζετε ότι πιστεύει ο πρόεδρος της ΝΔ για όλα αυτά που συμβαίνουν στην κυβέρνηση και τα νέα Μνημόνια; Ο κ. Μητσοτάκης, μου λένε, δεν βλέπει εκλογές στο άμεσο μέλλον, αλλά πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας παίζει θέατρο για δύο λόγους: για να χρυσώσει το χάπι στους βουλευτές του ώστε να ψηφίσουν τα μέτρα και, το σημαντικότερο, να δείξει ότι αντιστάθηκε, έτσι για την τιμή των όπλων (που λέει ο λόγος), και εν συνεχεία να τα υπογράψει όλα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 129 Η Γεωργία κάτω από την πίεση των...