Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 542-543

Tα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 542-543
Δείτε σε video το επεισόδιο 542 ΕΔΩ 543 ΕΔΩ

Επεισόδιο 542

Την ίδια στιγμή, ο Σήφης «στριμώχνει» τον Νικηφόρο άγρια: «Αποφάσισες να πουλήσεις έρωτες στην Αναστασία για τους δικούς σου λόγους αλλά την πάτησες δεν με μέτρησες καλά! Λοιπόν, φεΰγεις σήμερα κιόλας», του λέει και ο Νικηφόρος γεμάτος φόβο προσπαθεί να ξεφύγει: «Σε παρακαλώ. Δεν μπορώ να φύγω από την Κρήτη έτσι. Μου χρωστάνε κάποια λεφτά και τα , χρειάζομαι, δεν σου λέω ψέματα. Σε παρακαλώ, κατέβασε το όπλο», του απαντάει τρέμοντας. Ο Mnνας ενημερώνει την Κωνσταντίνα ότι ο Μανωλιός αποφυλακίστηκε, αλλά αυτή δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό: «Ήθελα να βγει από τη φυλακή γιατί ήξερα ότι ήταν αθώος αλλά πες του μην τολμήσει να έρθει εδώ, ούτε και στο σπίτι», του απαντάει δακρυσμένη. Αλλά και ο Μηνάς δηλώνει στη Βασιλική ότι δεν θέλει πλέον να τη βλέπει: «Και ζεϊμπεκιές και σουρωμένη και ξεφτίλα! Φρόντισες στα γρήγορα να με αντικαταστήσει με γκόμενο, αντί να πέσεις στα πατώματα. Είσαι μεγάλη γαϊδούρα!», της λέει και φεύγει, ενώ π Βασιλική καταρρέει. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Αναστασία την «παρέμβαση» του Σήφη, αλλά η Αναστασία το αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά και λέει στον αδελφό της: «Δεν θέλω να ανακατεύεσαι στη ζωή μου, αλλά μου αρέσει που με προστατεύει. Μου δείχνεις πόσο με αγαπάς».

Επεισόδιο 543

Ο Σήφης έξαλλος με τον Αχιλλέα, ο οποιος αδιαφορεί για μια δουλειά που έκαναν μαζί με Ιταλούς, πηγαίνει απροειδοποίητα στην Κύπρο και παίζουν ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Μελίνας που προσπαθεί να τους χωρίσει. Τελικά, με την παρέμβαση του Ματθαίου ο Αχιλλέαw πείθεται να ολοκληρώσει τη δουλειά δουλεύοντας όλη τη μέρα και τη νύχτα παρουσία και του Σήφη. Η Δάφνη κατά λάθος λέει στον Μανωλιό ότι και η k Κωνσταντίνα δεν είναι ’ αθώα περιστερά, αφού πήγε τελικά με τον Κίκη και ο Μανωλιός, αν και προσπαθούν όλοι να τα μπαλώσουν, γίνεται έξαλλος. Ο Διαμαντής ζητάει από την Αναστασία να συναντηθούν και της λέει κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο γι’ αυτόν: «Αναστασία, ήρθε ο Μανούσος από ‘δω. Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, θα δικαστώ ξανά για την απαγωγή τnς Μελίνας. Ήθελα να το μάθεις από μένα, γιατί από αύριο θα κυκλοφορήσει σ’ όλα τα Χανιά. Γι’ αυτό μόνο. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», της λέει και δείχνει πάρα πολύ στενοχωρημένος.

Τα επόμενα επεισόδια 544-545 ΕΔΩ
546-547-548-549 ΕΔΩ
550-551-552-553-554 ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στο Μπρούσκο: Άγρια και αιματηρή νύχτα για την Βασιλική! Καρέ – καρέ οι σκηνές!

Ελένη Βαΐτσου: Τα υβριστικά μηνύματα και η απάντηση της για το αν θα συνεχίσει στο Μπρούσκο (video)

Αγωγή 500.000 ευρώ στο “Μπρούσκο” από διάσημο Έλληνα

Διαψεύδει δημοσιεύματα η Ελένη Βαΐτσου

Επεισόδια

531 ΕΔΩ
532 ΕΔΩ
533 ΕΔΩ
534 ΕΔΩ
535 ΕΔΩ
536 ΕΔΩ
537 ΕΔΩ
538 ΕΔΩ

539 ΕΔΩ
540 ΕΔΩ
541 ΕΔΩ
542 ΕΔΩ
543 ΕΔΩ
544 ΕΔΩ
545 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κομισιόν: Παραπομπή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για τις καθυστερήσεις πληρωμών από τα νοσοκομεία

Τι αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της για την παραπομπή της χώρας μας. Αντιμέτωπη με το ευρωπαϊκό δικαστήριο θα βρεθεί η χώρα μας για...