Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δίχως τέλος το “βόλεμα” κομματικών και κολλητών! (video) Δίορισε μέχρι και το δημοσιογράφο που του έλεγε ότι δεν θα διορίσει μετακλητούς (video)

Προσελήφθη και ο δημοσιογράφος της Αυγής στον οποίο ο Τσίπρας είχε δεσμευτεί 11 μέρες πριν τις εκλογές ότι θα σταματήσουν οι προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων.
Ο δημοσιογράφος Ματθαίος Τσιμιτάκης , απόφοιτος λυκείου, είχε πάρει συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα πέρσι τον Ιανουάριο και τώρα διορίστηκε στο γραφείο τύπου της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού.
Δείτε τη συνέντευξη


Οι νέοι διορισμοί που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” εκτός από τον κ.Τσιμιτάκη αφορούν τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Καββαθά και Χάρις Τριανταφυλλίδου.
Η Μάνια Καββαθά , μέλος του κεντρικού συμβουλίου της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διορίστηκε σε θέση ειδικού συμβούλου στον τομέα ειδικών πολιτικών στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού ενώ το 2010 σε άρθρο της έγραφε: “Πρέπει επιτέλους να πάψει η ψήφος μας να είναι εμπορεύσιμη. Κανένα ρουσφέτι δεν μπορούμε να δεχτούμε, καμία υποχρέωση δεν τους έχουμε”
Σε άλλο άρθρο της η νεαρή ιστορικός δήλωνε στην Αυγή το 2014 “επισφαλώς απασχολούμενη”

Ακόμη η ΄Χαρις Τριανταφυλλίδου από τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πετραλώνων- Θησείου διορίστηκε σε 2 πολιτικά γραφεία μέσα στο 2015 με την περίπτωσή της να διαψεύδει το επιχείρημα περί παύσης των μετακλητών όταν φεύγει ο πολιτικός τους προϊστάμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ