Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΣΕΛΣΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-2

Η ιστορία επαναλήφθηκε και η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Τσέλσι από το Champions League για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που δημιούργησε το πρώτο γκολ (Ραμπιό 16΄) και πέτυχε το δεύτερο στο 67΄, οι πρωταθλητές Γαλλίας νίκησε 2-1 στο Λονδίνο και πήραν την πρόκριση στους «8» καθώς είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στο πρώτο ματς.

Ο σούπερ σταρ της Παρί έβγαλε «μαγική» ασίστ στον Ραμπιό στο 16΄ για το 0-1. Ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε γρήγορα στο 27΄, με εξαιρετική προσπάθεια και «άδειασμα» στον Τιάγκο Σίλβα. Ομως, ο τραυματισμός του Ισπανού που αντικαταστάθηκε στο 60΄ στέρησε την επιθετική «φρεσκάδα» των γηπεδούχων που έχουν μόνο δύο ήττες από τότε που έφυγε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Αμφότερες από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς στο 67΄ ο Ιμπραϊμοβιτς ήταν ο εκτελεστής στην υποδειγματική πάσα του Ντι Μαρία, διαμορφώνοντας το 1-2.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Κίτρινες: Φάμπρεγας, Μίκελ, Ιβάνοβιτς – Τιάγκο Μότα, Ραμπιό, Ματουϊντί

ΤΣΕΛΣΙ (Χίντινκ): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγας, Μίκελ, Αζάρ (77΄ Όσκαρ), Γουϊλιαν, Κένεντι, Πέδρο, Ντιέγκο Κόστα (60΄ Τραορέ).

ΠΑΡΙ ΣΖ (Μπλαν): Τραπ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Νταβίντ Λουίς, Ραμπιό, Λούκας Μόουρα (78΄ Παστόρε), Τιάγκο Μότα, Ντι Μαρία (82΄ Καβάνι), Ματουϊντί (87΄ Φαν ντερ Βίλ), Ιμπραΐμοβιτς.

in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...