Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στα Περιβόλια Χανίων ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από δύο αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις.

Στο 2ο λεπτό και σε φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα μετά το σουτ του Μιλούνοβιτς βρήκε στο χέρι του Ρισβάνη, χωρίς ο διαιτητής Λαμπρόπουλος να καταλογίσει την παράβαση, ενώ στο 44΄ ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου που σημείωσε με κεφαλιά ο Μασούρας από σέντρα του Καραμάνου, χωρίς ο τηλεοπτικός φακός να δικαιώνει τον βοηθό που είχε καταλογίσει σε θέση οφ σάιντ τον σκόρερ.

Στο ενδιάμεσο διάστημα οι ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 22΄ και ύστερα από σέντρα του Μιλούνοβιτς από τα αριστερά ο Διούδης επενέβη σωτήρια στην κεφαλιά – ψαράκι του Ανγκούλο, ενώ στο 31΄ η μακρινή μπαλιά του Σιώπη έβγαλε τον Καθάριο στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ του παίκτη των «κυανέρυθρων» πέρασε μόλις άουτ.

Στο 64ο λεπτό ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μιλούνοβιτς από αριστερά ο Ανγκούλο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διούδη, σε μια φάση που επαναλήφθηκε «καρμπόν» στο 77΄, με τον Μπανανά να είναι αυτή τη φορά ο παίκτης που αστόχησε.

Κίτρινες: Κουλιμπαλί – Ρισβάνης, Τζανδάρης, Χαλκιαδάκης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλος (61΄ Τσουράκης), Μουνάφο (83΄ Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς (77΄ Πάγκαλος), Ντίνας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Σιώπης, Μπακασέτας (88΄ Πατσατζόγλου), Καραμάνος, Ρισβάνης, Τζανδάρης (65΄ Χαλκιαδάκης), Βλάχος, Τασουλής, Μασούρας (90΄+ Μπαργκάν), Καθάριος.

zougla.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα την...