Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: Τα είπα-ξείπα εκθέτουν τον Παπαγγελόπουλο

Συνεχίζεται ο πόλεμος του συγκροτήματος ΔΟΛ με το Μέγαρο Μαξίμου και κυρίως με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο με αφορμή την υπόθεση Βγενόπουλου, ενω στο «παιχνίδι» μπήκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η εφημερίδα Τα Νέα, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της που φέρει τον τίτλο «Τα είπα-ξείπα εκθέτουν τον Παπαγγελόπουλου» αναφέρεται στα έγγραφα που κατέθεσε στην πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Βενιζέλος από την αντιπαραβολή της απάντησης Παπαγγελόπουλου για το θέμα που έχει ανακύψει, με ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2016, σχεδόν ενάμιση μήνα προτού βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων με την αναφορά της εισαγγελέως Τσατάνη και της πρόσφατης επιστολής του με αποδέκτη τον Πρόεδρο της Βουλής επισημαίνει συνοπτικά: «Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης λέει τα απολύτως αντίθετα από αυτά που ισχυρίζεται τώρα μετά τη μηνυτήρια αναφορά της κυρίας Τσατάνη!».

Δεν τον σώζει ούτε το γαλάζιο παρελθόν
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα, τον κ. Παπαγγελόπουλο δεν τον σώζει ούτε το γαλάζιο παρελθόν του. «Η ΝΔ αδιαφορεί για την εισαγγελική διαδρομή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ή τις διασυνδέσεις του με το καραμανλικό σύστημα, που τον είχαν οδηγήσει προ επταετίας στη διοίκηση της ΕΥΠ -τον ζυγίζει μόνο μέσα στο κοστούμι του αναπληρωτή υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα και περιορίζεται να αναζητήσεις τις παρενέργειες από τον ειδικό ρόλο που φαίνεται να διαδραματίζει με τη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 Η Μελίνα αποκαλύπτει στη Ζωή ότι τα ξέρει όλα για εκείνη. Ο Πέτρος θυμώνει...