Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δείτε ποιος γνωστός δημοσιογράφος αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων (φωτο)

Ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου της Ενωσης Κεντρώων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Καλλιάνου «ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης αναλαμβάνει υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Διονύσης Μποτώνης γεννήθηκε στην Ζάκυνθο τον Απρίλιο του 1962 και αποφοίτησε από το γυμνάσιο- Λύκειο Ζακύνθου το 1981. Στην συνέχεια και μετά την στρατιωτική του θητεία έμεινε στην Αθήνα όπου μαζί με την εργασία του στο Υπουργείο Τύπου σπούδασε δημοσιογραφία στο “Εργαστήρι Δημοσιογραφίας”,στο ΙΕΚ Χαλανδρίου για δυο χρόνια παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας και παράλληλα για ένα χρόνο στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης έλαβε την πρώτο πτυχίο επάρκειας στην γαλλική γλώσσα.

Το 1989 ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στην ημερήσια εφημερίδα «Εξόρμηση» και λίγα χρόνια μετά στο ΚΑΝΆΛΙ 29, στην εφημερίδα ΛΟΓΟΣ και το 1996 εντάχθηκε στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ. Από το 2002 μέχρι πρότινος εργάστηκε στην δημόσια τηλεόραση. Στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και το 2015 επέλεξε να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ στην μονοεδρική της Ζακύνθου.

aftodioikisi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ