Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΟΙ ΕΞΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Σαν φάρσα επαναλαμβάνεται η ιστορία μας έναν αιώνα μετά. Σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Οι μουσουλμάνοι γεμίζουν την Ελλάδα και πάλι υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να διαλύσει τη χώρα. Την εξευτέλισε και την απομόνωσε διεθνώς, την υποτίμησε οικονομικά και τώρα τη διχοτομεί. Σε Έλληνες και σε αμέτρητους ισλαμιστές. Σε εκκλησιές και σε τζαμιά.
Την πιο βαριά βιομηχανία μας τον τουρισμό μας στα καταγάλανα νερά μας που μας κράτησε ζωντανούς τόσα χρόνια τη διέλυσε. Τα νησιά μας κοιτάζουν τώρα μόνο Ανατολικά για να ρουφήξουν τα πεσκέσια της Τουρκιάς. Ανεργία, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι και κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες ο θανατικός εναγκαλισμός της οικονομίας μας. Εκβιασμοί, μηνύσεις, διαπλοκή, σκοταδισμός και απαγόρευση κυκλοφορίας η κυβερνητική πολιτική του καθεστώτος Τσίπρα.
Το γερμανικό – τουρκικό δόγμα η ελληνική εξωτερική πολιτική. Το Ιράν το τελευταίο καταφύγιο του δήμιου ενός λαού. Στην Κρήτη στέλνει μουσουλμάνους για να δημιουργήσει προγεφύρωμα, να ξαναζήσει μία μέρα το Θέρισό της και πάλι. Δεν μπορεί να υπάρχει λογική σ’ όλα αυτά παρά μονάχα η προδοσία.
Πώς ένας λαός κοιμάται και αδημονεί το θάνατό του είναι να απορείς. Μόνο μία ναρκωμένη εξουσία μπορεί να ραδιουργεί με αυτή τη μέθοδο τη δολοφονική. Ένας λαός μέσα σε πλεκτάνη καλά υφασμένη, μίας αράχνης ο ιστός δεκαετίες απλωμένος, μας έπιασε όλους και μας κρατά ανήμπορους να αντιδράσουμε.
Ακόμα και ο Στρατός καλά παγιδευμένος και από αύριο σε κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ παραδομένος, να αναλάβει μετά την εθνική καταστροφή να φυγαδεύσει τους εκτελεστές της χώρας θα κληθεί.
Ένα Συμβούλιο Αρχηγών κύκνειο άσμα των ταγών που επιμένουν να γελούν όταν η Ελλάδα αργοπεθαίνει. Την οικουμενική των “λαμογιών” αναζητούν για να στριμώξουν και πάλι το λαό. Μόνο ο δήμος μπορεί την Ελλάδα να κρατήσει και οι κάλπες είναι το λιβάνι του δόλιου τυράννου. Όποιος κάνει το λάθος και συνεχίσει να τον κρατεί στο λάκκο μαζί του είθε σύντομα να βρεθεί. Αλί και τρις αλί, ποιος θα τον υπερασπιστεί.

Με βιάση η ελληνική δικαιοσύνη αθώωσε τους Έξι της Μικρασίας όλοι ένοχοι για εσχάτη προδοσία. Μάταια. Το κακό των νέων Έξι δεν θα μπορεί να βρει νέο άλλοθι.

Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα όπως και δεν υπάρχει τέλειο άλλοθι.
Την Ελλάδα Τούρκοι του Βορρά δίνουν στην Τουρκιά και πάλι, εκτός και αν την τελευταία στιγμή ο Θεός της φανερωθεί πάλι, ξυπνήσει και ανασηκωθεί πριν της πάρουν το κεφάλι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ