Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

” Μνημόνιο” Κυριάκου για τα χρέη της ΝΔ

Τάξη στα οικονομικά του κόμματος θέλει να βάλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς παλεύει η ΝΔ να καταστεί βιώσιμη από οικονομικής σκοπιάς, σύμφωνα με το paraskhnio.gr

Ήδη ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του έχουν καταρτίσει πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης για τη Νέα Δημοκρατία.

Πιστός στην προεκλογική του εξαγγελία ότι θα βάλει «τάξη στα κομματικά ταμεία της ΝΔ», ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει στις το πρωί της Πέμπτης, σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομική εξυγίανση που κατάρτισε το επιτελείο.

Μάλιστα το πρόγραμμα ήδη τεθεί σε εφαρμογή με περικοπές στις τρέχουσες δαπάνες και μείωση των μισθοδοτούμενων προσώπων που ήταν στο οργανόγραμμα της Συγγρού.

Σε ό,τι αφορά την κρατική επιχορήγηση το σχέδιο του προέδρου της ΝΔ προβλέπει ότι θα κατευθύνεται εξ ολοκλήρου στην εξυπηρέτηση των παλαιότερων χρεών του κόμματος, τα οποία εξυπηρετούνται, όπως λένε πηγές της Συγγρού, καθώς προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ότι το 60% των δικαιούμενων ποσών παρακρατείται και πηγαίνει απευθείας στις τράπεζες.

«Εμείς θα δίνουμε το 100% για τα παλαιά δάνεια και θα τα βγάζουμε πέρα μόνον με τις ιδιωτικές συνδρομές», σχολίαζαν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...