Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όλα γίνονται για το καλό του Τουρισμού μας

Δεν έφτανε το προσφυγικό με τις αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό που έχει να αντιμετωπίσει η Υπουργός Τουρισμού, της σκάνε κάθε τρεις και λίγο και ζητήματα που και τις προσπάθειές της ακυρώνουν και αποδεικνύουν το τεράστιο έλλειμμα διοικητικής εμπειρίας και έμψυχου υλικού που υπάρχει όχι μόνο στο Υπουργείο Τουρισμού αλλά συνολικά στην Κυβέρνηση.

 Και ενώ η συμπαθής Υπουργός ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να επικοινωνήσει το τουριστικό μήνυμα της χώρας μας, πίσω τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μαθαίνουμε ότι εμφύλιος ξέσπασε στο Υπουργείο της όταν διαπιστώθηκε ότι από αδράνεια και κακό χειρισμό της βορειοελλαδίτισσας γενικής διευθύντριας, η οποία ήρθε στην Αθήνα με υπόδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ως ειδήμονας στην διοίκηση, ξέχασε να υπογράψει και να αποστείλει εμπρόθεσμα στο Υπουργείο Οικονομικών τα απαραίτητα έγγραφα, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην μπορούν να πληρωθούν τις νόμιμες υπερωρίες τριών μηνών.
 Και να ήταν μόνο αυτό. Έμφραγμα κόντεψε να πάθει το πρώην μοντέλο, όταν της ήρθε ο λογαριασμός από το πρόσφατο ταξίδι της στο ΙΡΑΝ. Οι φωνές της ακουγόταν μέχρι έξω καθώς κάποιος ή κάποια φρόντισε να την στείλει να διαμείνει σε ξενοδοχείο στην Τεχεράνη με κόστος δωματίου 1250 ευρώ την βραδιά. Η ίδια το αντιλήφθηκε μετά το πέρας του ταξιδίου της όταν ήρθε ο λογαριασμός στο γραφείο της που το ελληνικό δημόσιο πρέπει να πληρώσει. Αλλά φαίνεται ότι κάποιων εκεί δεν ιδρώνει το αυτί τους. 
Η πρώην σύζυγος πρώην υπουργού που δεν πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο, και εξ’ απορρήτων της Υπουργού Τουρισμού, αφού κατάφερε να πείσει τους πάντες ότι μπορεί να διοριστεί ως συνεργάτης χωρίς να έχει καν πτυχίο, και ότι συμβάλει και στην αντιμετώπιση της ανεργίας διότι χρειάζεται κοντά της και κάποιον πτυχιούχο για να επιλαμβάνεται δύσκολων θεμάτων, τώρα προσπαθεί να τους πείσει ότι οι προσωπικοί λογαριασμοί του κινητού τηλεφώνου της πρέπει να πληρώνονται από κονδύλια του Υπουργείου γιατί όλα γίνονται για το καλό της χώρας και του τουρισμού μας, και ότι η ίδια λησμόνησε να κάνει διακοπή της διαφημιστικής της εταιρείας παρόλο που προσλήφθηκε στο Υπουργείο, και αυτό ακόμα για το καλό του τουρισμού. 
Σε λίγο θα μας πούνε ότι η είσοδος των προσφύγων και των μεταναστών στην χώρα έκανε καλό στον τουρισμό γιατί αυξήθηκαν οι αφίξεις.
Ο παρατηρητικός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ