Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μετά τα ραντεβού με Ψυχάρη,στο φως μυστικές συναντήσεις Τσίπρα – Μπόμπολα στην Κάντζα.

Μεγάλη κουβέντα έγινε τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις αποκαλύψεις για τα 4 μυστικά ραντεβού Τσίπρα – Ψυχάρη με μάρτυρα…μια γάτα Ιμαλαίων.
Σήμερα βγαίνουν στο φως κι άλλα κρυφά ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με έτερο μεγαλοεκδότη και συγκεκριμένα τον κ.Μπόμπολα.
Όπως αποκαλύπτει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, έγιναν δύο συναντήσεις του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον εκδότη του «Έθνους». Χώρος συνάντησης, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν το σπίτι του νυν διευθυντή της εφημερίδας και στενού φίλου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, Μπάμπη Παπαδάκη.

Το πρώτο ραντεβού πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην περιοχή της Κάντζας, όπου βρίσκεται η οικία του επιτελικού στελέχους του Πήγασου. Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, παρόντες ήταν ο σημερινός υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Γιάννης Δραγασάκης. Ο Φώτης Μπόμπολας αρκέστηκε στην παρουσία του οικοδεσπότη και μετέπειτα διευθυντή του.

Η συνάντηση, σύμφωνα με το S, ήταν αναγνωριστική και ακολούθησε και δεύτερη, μόλις δύο μήνες μετά, στο ίδιο σπίτι. Στη δεύτερη δεν ήταν παρών ο Γιάννης Δραγασάκης, αλλά κατά τα άλλα το σχήμα παρέμεινε ίδιο, με τον Φώτη Μπόμπολα να εμφανίζεται και πάλι μαζί με τον στενό συνεργάτη του και οικοδεσπότη, κ. Παπαδάκη, ο οποίος διατηρεί διαχρονικά στενούς δεσμούς με το σημερινό Μαξίμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ