Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πεντάστερο ξενοδοχείο της Γαλλίας «έριξε πόρτα» στον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αμιένη της Γαλλίας απάντησε αρνητικά στο δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ καθώς και στον πρίγκιπα Χάρι όταν ρώτησαν αν υπήρχαν δωμάτια για να διανυκτερεύσουν στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Courier Piccard” ο μάνατζερ του ξενοδοχείου «Le Hotel Marotte» δήλωσε πως «το υπουργείο εξωτερικών επικοινώνησε μαζί μας τον Ιανουάριο για να δουν αν μπορούμε να φιλοξενήσουμε τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια των εορτασμών της μάχης του Σομμ. Δυστυχώς έπρεπε να αρνηθούμε καθώς είμαστε ήδη υπερπλήρεις. Δε θα μπορούσαμε να πούμε σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάνει την κράτηση τους εδώ και μήνες και που έχουν ήδη πληρώσει για αυτή «συγγνώμη, έρχεται η βασιλική οικογένεια, πρέπει να αλλάξετε την κράτηση σας». Πραγματικά θα ήταν τελείως ανήθικο.»

Η γυναίκα του, η Εστέλ, δήλωσε πως «δεν είναι ότι δε θέλαμε την βασιλική οικογένεια, είναι που δε θέλαμε να απογοητεύσουμε τους υπόλοιπους πελάτες μας».

Σύμφωνα με το tripadvisor, όλα τα ξενοδοχεία στην Αμιένη είναι γεμάτα για εκείνες τις ημέρες καθώς ο κόσμος θα πάει για να δει τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη μάχη του Σομμ, στην οποία οι Γάλλοι και οι Άγγλοι κέρδισαν τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ