Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζεται επικοινωνιακή ομάδα για το προσφυγικό -Επικεφαλής ο Βίτσας

Το Μέγαρο Μαξίμου φτιάχνει επικοινωνιακή ομάδα για τη διαχείριση του προσφυγικού. Επικεφαλής μπαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Σε αυτό το καινούριο συντονιστικό όργανο θα συμμετέχουν αρκετοί υπουργοί. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και φυσικά ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Σκοπός της επικοινωνιακής ομάδας θα είναι η καθημερινή ενημέρωση για το προσφυγικό και η παρουσίαση της κατάστασης με τα κέντρα φιλοξενίας και τους εγκλωβισμένους σε καταυλισμούς και hotspots μετανάστες και πρόσφυγες.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται καθημερινά στις 09:00-09:30 και θα γίνεται από τον Γιώργο Κυρίτση (απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής), ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος της επικοινωνιακής ομάδας για το προσφυγικό.
iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 77 Τα νέα του Χρήστου που φέρνει γυρίζοντας πίσω από την...