Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

VIDEO- Χαμός στον αέρα! Άγριος καβγάς Τ.Ιακωβίδου με βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-«Είστε φασισταριά, …βρε ηλίθιε» – «Ντροπή σου» – «Βούλωσέ το επιτέλους»!

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” μεταξύ της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκηκαι Ελένης Αυλωνίτου. Θέμα συζήτησης ήταν, όπως είναι πολύ φυσικό τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις εκπομπές, η ψήφιση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή αν υποστηρίζει ότι τα κανάλια είναι παράνομα και ο ίδιος απάντησε “ναι”. Από εκεί και πέρα οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους στο κατακόρυφο, με την Τάνια Ιακωβίδου να εξοργίζεται με αυτά που άκουγε από τον Γιάννη Σηφάκη.

«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Φασισταριά είστε, φασιστοειδή υποκείμενα», είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Ιακωβίδου, ωστόσο, εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης Σηφάκης της είπε “τόσο πολύ καίγεστε;”, με την ίδια να απαντάει: “Καίγομαι βρε ηλίθιε για όλους αυτούς που θα μείνουν άνεργοι”. «Ντροπή σου, ντροπή σου, υπερασπίζεσαι την ανομία και την διαπλοκή», απάντησε ο Γιάννης Σηφάκης και εκεί ο Μένιος Φουρθιώτης αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.


Στη συνέχεια, όμως, η Τάνια Ιακωβίδου “αρπάχτηκε” και με την Ελένη Αυλωνίτου, όταν η ίδια την διέκοψε την ώρα που μιλούσε: “Μην μιλήσεις, μην μιλήσεις, εγώ σε σεβάστηκα. Είσαι φασίστρια, είσαι φασιστοειδές. Βούλωσέ το μωρέ επιτέλους. Άντε παράτα με”, είπε έξαλλη η Τάνια Ιακωβίδου και σε εκείνο το σημείο, ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε οριστικά και πήγε σε άλλο θέμα.

 

zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ