Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Γιατί έπαιξαν ξύλο Απόστολος Γκλέτσος – Πέτρος Κωστόπουλος (video)

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε έναν καβγά που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Στυλίδας, είχε πιαστεί στα χέρια με Πέτρο Κωστόπουλο, γιατί όπως παραδέχτηκε, τον ζήλευε.

«Με τον Πέτρο, με τον οποίο μετά γίναμε φίλοι, έχουμε πιαστεί στα χέρια, έχουμε παίξει ξύλο κανονικό. Τώρα είμαστε κολλητοί. Μου έκανε κάτι και μετά έγινε χαμός. Δεν τσακωθήκαμε για γυναίκα, τσακωθήκαμε για κάτι άλλο», αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος. Και συνέχισε: «Τότε ο Πέτρος ήταν στα ντουζένια του, τον ψιλοζήλευα κιόλας. Τον ζήλευα γιατί ήταν… power, δυνατός. Δύο άντρες έχω ζηλέψει στη ζωή μου, τον Κούρκουλο και τον Πέτρο…Αν με καλέσει στην εκπομπή του, θα πάω και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να… σκίσει», δήλωσε στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη να ψωνίζει στο Ουίνδσορ, μαζί με τον Ουίλιαμ – Φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε δημόσια εμφάνιση σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός Σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα...