Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Toύρκοι καναλάρχες άρχισαν το casting για Ελληνίδες παρουσιάστριες

Ειδικά συνεργεία Τούρκου καναλάρχη έχουν αρχίσει ήδη το casting για Ελληνίδες παρουσιάστριες στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

-Σκύψε ευλογημένη!

Επικεφαλής του casting είναι Τουρκάλα μοντέλο που κάνει σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα ανάμεσα σε διάσημους celebrities της Κωλοπετινίτσας.

Για τους Τούρκους επιχειρηματίες ο Αστέρας είναι πλέον ο αγαπημένος τους προορισμός καθώς στους περισσότερους ξυπνάει τις μνήμες της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ως γνωστόν ολόκληρη η Χερσόνησος του Αστέρα παραχωρήθηκε με τουρκικά χοτζέτια-χρυσόβουλα στην Εκκλησία της Ελλάδος όταν αποχώρησαν οι Τούρκοι από τη χώρα μας.

Τώρα οι νεαροί Τούρκοι επιχειρηματίες επιστρέφουν για να κατακτήσουν ειρηνικά το φιλέτο της Ελλάδας και μάλιστα με δάνειο που θα τους παραχωρήσουν οι ελληνικές τράπεζες. Το αραβοτουρκικό fund αγοράζει την χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης με 400 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 200 είναι δάνειο ελληνικών τραπεζών. Ο Αστέρας στον οποίο βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο νεαρός Τούρκος καναλάρχης Acun Θα είναι το στρατηγείο των Τούρκων επιχειρηματιών οι οποίοι ζήλεψαν την δόξα του Γιαννίκου και θέλουν να κάνουν τουρκικά Alter στη χώρα μας.

Κι ενώ οι Τούρκοι καναλάρχες ετοιμάζονται να πάρουν ελληνικές άδειες ο Γιώργος Κουρής ξεπροβοδίζει τον γιο του Ανδρέα Κουρή και τον συνεταίρο του Νίκο Χατζηνικολάου οι οποίοι διεκδικούν τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία με σκοπό να μεταλαμπαδεύσουν το υψηλό κύρος του Star και του Alter στην γείτονα χώρα.

Πληροφορίες θέλουν τους Κουρή-Χατζηνικολάου να συναντιούνται με τους Τσίπρα-Παππά και να ζητάνε μια εκ των 4άρων τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Παππάς λέγεται ότι τους απάντησε (δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά):

-Eάν έχετε 18 εκατομμύρια ευρώ κασαδούρα και όχι νέα θαλασσοδάνεια μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό…

Η απάντηση δεν άρεσε στους Χατζηνικολάου-Κουρή, οι οποίοι αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους στην γείτονα χώρα.

Στο μεταξύ οι εγχώριοι μηντιάρχες χρωστάνε κοντά στα 2 δις ευρώ στις τράπεζες. Μόνο οι Μπόμπολας και Ψυχάρης χρωστάνε έναν Αστέρα Βουλιαγμένης: Πάνω από 400 εκατομμύρια.

Άλλον έναν Αστέρα χρωστάνε ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς και ο Αλαφούζος. Μιλάμε για παστρικές δουλειές.

ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2013

ΔΟΛ (142,8 εκατ. ευρώ),

Πήγασος Εκδοτική ΑΕ (94,2 εκατ. ευρώ),

Καθημερινή Εκδόσεις ΑΕ (75,1 εκατ. ευρώ),

Έθνος Εκδόσεις ΑΕ (45,5 εκατ. ευρώ),

Πρώτο Θέμα ΑΕ (26,64 εκατ. ευρώ),

Αττικές Εκδόσεις ΑΕ (25,80 εκατ. ευρώ)

Real Media AE (25,61 εκατ. ευρώ)

ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον διευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 58 .000.000 ευρώ.

kourdistoportocali.com/

Σημ: Τα κείμενα από το kourdistoportocali. συνήθως είναι προϊόν επινόησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78 Επεισόδιο 76 Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη...