Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΒΕΡΟΙΑ – ΚΑΛΛΟΝΗ 2-0

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ο Μαγέφσκι πρωταγωνίστησε και πάλι και οι Ημαθιώτες πήραν τη δεύτερη εντός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο με γκολ για τον Ανάκογλου, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να πηγαίνει στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Καλλονή να βλέπει το έργο της να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για τη Βέροια ο Λόπεζ επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, ο Νέτο ήταν δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο στα στόπερ, με τον τελευταίο να επιστρέφει στη «βασίλισσα του Βορρά», μετά από έξι μήνες. Αμυντικά χαφ οι Σιόντης, Άρτσε και μπροστά τους οι Γεωργιάδης, Μαγέφκσι, Ναζλίδης. Στην κορυφή ο Κόλα, με τους τρεις τελευταίους να αλλάζουν συνεχώς θέσεις.

Για την Καλλονή ο Δαύκος πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Μίκιτς να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Γκόλια το αριστερό και τους Αναστασιάδη, Ούκα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Τσαμπούρης, Καλτσάς και μπροστά τους οι Γεωργίου, Μπλάζιτς, Γουερέ. Μοναδικός προωθημένος ο Μανούσος.

Καλύτερη η Βέροια και 1-0

Η Καλλονή επιχείρησε επιθέσεις κυρίως με σέντρες από τα δεξιά, τις οποίες σταματούσε ο σταθερός Λόπεζ, ενώ η Βέροια είχε τα ηνία και με καλή κυκλοφορία της μπάλας προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Δαύκου. Το ματς είχε ρυθμό, αλλά όχι και πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να έχει την ουσία.

Ο Μαγέφκσι… προειδοποίησε στο 10′ με σουτ που κατέληξε άουτ και στο 15′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Άρτσε βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κόλα, αφού ο Αναστασιάδης τον έχασε, και αυτός τον Πολωνό, που σταμάτησε την μπάλα και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Χαμένο πέναλτι ο Ναζλίδης

Παρά ταύτα, η ομάδα της Ημαθίας δε φόρτσαρε, με δεδομένο ότι είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν απείλησε και σε πολλές περιπτώσεις. Ένα σουτ του Κόλα στο 22′ κόντραρε στον Αναστασιάδη, ο οποίος έκανε κι άλλο λάθος στο 32′, όταν ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γεωργιάδη. Ωστόσο, ο Ναζλίδης δεν του είπε «ευχαριστώ», καθώς η εκτέλεση ήταν κακή και ο Δαύκος απέκρουσε, όπως και το νέο πλασέ του φορ της Βέροιας στην επαναφορά στο 33′.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον τραυματισμό του Κόλα, τη θέση του οποίου πήρε ο Καϊκούτ, και την κεφαλιά του Ναζλίδη, μετά από σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, που πέρασε πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ του συλλόγου της Ημαθίας.
| gazzetta.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο...