Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-2

Η Μπάγερν κυριάρχησε μέχρι το 60′, προηγήθηκε με 2-0, όμως η Γιουβέντους έκανε τη μεγάλη επιστροφή και το τελικό 2-2 της δίνει ελπίδα.

Η Γιουβέντους βρέθηκε από την κόλαση στη… γη! Οι Ιταλοί φοβήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε το ματς, με την Μπάγερν να κυριαρχεί για 60′, να προηγείται με 2-0, όμως στο τέλος οι απουσίες στην άμυνα έκαναν τη διαφορά. Η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να ισοφαρίσει, πίεσε για το γκολ της νίκης, όμως το τελικό 2-2 της αφήνει ελπίδες, με τους Βαυαρούς να έχουν τον πρώτο λόγο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να έχουν εκπληκτική κυκλοφορία και τους γηπεδούχους να κάθονται πολύ πίσω, ψάχνοντας την αντεπίθεση. Μάλλον, όμως, το παράκαναν. Οι Βαυαροί πήραν τα πάνω τους και άρχισαν να πιέζουν από νωρίς. Ο Βιδάλ (4′) είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Μπουφόν να βγάζει, ενώ στο 13′ ο Μίλερ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, όμως έχασε το κοντρόλ! Οι μπιανκονέρι κατάφεραν να βγάλουν μόλις δύο καλές αντεπιθέσεις σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν παράπονα από τον διαιτητή Άτκινσον, ζητώντας πέναλτι για χέρι του Βιδάλ.

Ο Μπερνάτ (31′) ήταν ο επόμενος που απείλησε τον Μπουφόν και το γκολ που δικαιούταν η Μπάγερν ήρθε στο 43′. Ο Ρόμπεν έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Ντάγκλας Κόστα στην άλλη πλευρά, ο Μπαρτσάλι δεν έδιωξε σωστά και ο Μίλερ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1 στο καλύτερο σημείο για τους Βαυαρούς.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ