Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα “έχωσε” και στον Πρ. Παυλόπουλο ο Βασ. Λεβέντης! Σφοδρή επίθεση: Τα ρίχνει στους ξένους για να γίνει ευχάριστος

Κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπουλου στράφηκε ο Βασίλης Λεβέντης κατηγορώντας τον ότι δεν έκανε τίποτα για να «προλάβει το κακό», ενώ διέρωτήθηκε που βρισκόταν όταν η χώρα πτώχευε.

«Πού ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», και αναφερόμενος στη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα.
Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι στρέφει τα πυρά του εναντίον των ξένων για να γίνει ευχάριστος καθώς και για μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί της υπουργίας του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία χαρακτήρισε «χούντα». «Η κυβέρνηση παραβίασε το Σύνταγμα και έκανε μια τρύπα στο νερό με την συγκεκριμένη ρύθμιση», είπε ενώ διατύπωσε ενστάσεις για το διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί.

Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης ζήτησε την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ