Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έξι πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν μπλέξεις με παντρεμένο [λίστα]

Σου φαίνεται έξυπνος, έμπειρος και γοητευτικός, ενώ το γεγονός ότι του τράβηξες την προσοχή σε κάνει να νιώθεις πιο μοιραία, πόσο καλή ιδέα θα ήταν όμως να μπλέξεις με έναν παντρεμένο;

Η απάντηση είναι απλή. Καθόλου. Όσο και αν είσαι σίγουρη ότι εσύ θα τα καταφέρεις και θα φτάσεις στον όποιο στόχο σου -είτε δηλαδή να ζήσεις μία περιπέτεια της μιας βραδιάς είτε να τον κάνει ολοκληρωτικά δικό σου, υπάρχουν μία σειρά από πράγματα για τα οποία κανείς δεν σε ενημέρωσε, και αν βρεθείς αντιμέτωπη μαζί τους ίσως νιώσεις πολύ άσχημα.

Ποια είναι αυτά;
Είναι -και πρέπει να είναι η περιπέτεια της μίας βραδιάς. Δεν πρέπει να τον ξαναδείς. Ήρθες, τον είδες, τον… κατέκτησες, τώρα ήρθε η στιγμή να φύγεις.
Δεν θα αφήσει την σύζυγό του. Όσο σίγουρη και να είσαι για τον εαυτό σου, ο γάμος είναι ένας ισχυρός δεσμός και χρειάζονται πολλά ταλέντα για να τον σπάσεις.
Δεν θες να γίνεις μητριά. Εδώ καλά καλά δεν μπορείς να συμμαζέψεις το διαμέρισμά σου, δεν θα βάλεις σε τάξη την ζωή των παιδιών του.
Αποκλείεις άλλες σχέσεις. Τον όμορφο, σέξι, γυμνασμένο και νεότερο άντρα που κάθεται δίπλα σου στο μπαρ για παράδειγμα.
Είστε σε διαφορετικές σελίδες. Έχει ζήσει πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα, και ίσως δεν θέλει να ζήσει για δεύτερη φορά.
Το σεξ είναι καλό, αλλά μήπως σε συγκρίνει; Αναπόφευκτα η σύγκριση στο μυαλό του θα γίνει. Τι έκανε η γυναίκα του όταν ήταν στην ηλικία σου, πως του συμπεριφερόταν, πως τον άγγιζε, πως τον φιλούσε. Δεν θες να μπεις σε αυτήν την μάχη. Θα παίξεις και θα χάσεις.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ