Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σπίρτζης: Μετά τα κανάλια σειρά έχουν τα ραδιόφωνα

Αναστάτωση προκαλεί η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη ότι μετά τα κανάλια σειρά παίρνει ο χάρτης των ραδιοφωνικών συχνοτήτων σύμφωνα με το iefimerida.gr

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ασυδοσία των καναλαρχών, είναι θέμα αστικής νομιμότητας. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες», υπογράμμισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης. Όπως σημείωσε, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντησή του με την ΕΙΙΡΑ για τον χάρτη ραδιοφωνικών συχνοτήτων.

«Μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουμε την ΕΙΙΡΑ για να καταθέσει τις προτάσεις της για τον χάρτη συχνοτήτων των ραδιοφώνων. Σε διαβούλευση πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις ραδιοφωνικές συχνότητες», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Επιπλέον άδειες για θεματικά και περιφερειακά κανάλια

«Η Ελλάδα δεσμεύεται μέχρι το 2020 να έχει συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων», σημείωσε ο Υπουργός, ενώ επεσήμανε ότι «Η αδειοδότηση των 4 καναλιών αναφέρεται στα γενικού ενδιαφέροντος και πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Για τα θεματικά και τα περιφερειακά κανάλια θα ακολουθήσει τροπολογία με επιπλέον άδειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...