Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ειδοποιητήρια με προκαταβολικές χρεώσεις για τάφους στέλνει ο Δήμος Σερρών!

Εναν διαφορετικό τρόπο ανακάλυψε ο Δήμος Σερρών για να τονώσει τα έσοδά του σ’ αυτή τη δύσκολη περίδο, στέλνοντας ειδοποιητήρια στους κατοίκους της περιοχής με προκαταβολικές χρεώσεις για τους τάφους τους!

Ειδικότερα, όπως γράφει το enikos.gr, στο έγγραφο που απέστειλε ο Δήμος σε πολίτες και δημοσιεύει το Enikonomia αναγράφεται χαρακτηριστικά:

«Σας γνωρίζουμε ότι χρεωθήκατε στο Ταμείο μας με τα παρακάτω ποσά για οφειλές σας προς το Δήμο μας και σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την καταβολή τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να λάβουμε όλα τα νόμιμα και αναγκαία μέτρα για την είσπραξή τους.

Οι οφειλές που αναγράφονται είναι χωρίς τις νόμιμες προσαυξήσεις.

Σε περίπτωση που ο λογαριασμός έχει εξοφληθεί μη λάβετε υπόψιν την ειδοποίηση. Για οικονομική πληροφορία των οφειλών σας να απευθύνεστε στην Υπηρεσία Ταμείου του Δήμου μας.

Από την ημερομηνία λήξης του χρέους τρέχουν οι ανάλογοι τόκοι μέχρι εξοφλήσεως»…

Το θέμα έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των κατοίκων καθώς τα ειδοποιητήρια αποστέλλονται σε ανθρώπους ηλικίας 20, 30 και 40 ετών και άνω και βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia, οι περισσότεροι πολίτες τα έσκισαν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ