Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένωση Κεντρώων: Ο πολιτικός χρόνος για τον κ. Τσίπρα τελείωσε

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων, τονίζοντας ξανά την ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης.

«Η νίκη του Σύριζα για το προσφυγικό κράτησε μόνο 24 ώρες και ενώ ζητούσε ο κ. Τσίπρας να μην κλείσουν τα σύνορα μέχρι τις αρχές του Μάρτη, τα σύνορα έκλεισαν και το πλήθος των προσφύγων θα εγκλωβίζεται εφεξής στην χώρα μας. Τώρα η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης ζητούν οικουμενική κυβέρνηση. Η Ένωση Κεντρώων το ζητάει από το 2009 όταν όλοι οι άλλοι κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου. Ο πολιτικός χρόνος για τον κ. Τσίπρα τελείωσε» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Ζητούμε άμεση σύνοδο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατάστρωση πλάνου για τον άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών με προϋπόθεση βέβαια την συμμετοχή και της Νέας Δημοκρατίας σε αυτήν. Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει ότι δεν εμπιστεύεται τον κ. Τσίπρα. Η οικουμενική κυβέρνηση γίνεται για λόγους εθνικής ανάγκης. Όσοι προβάλλουν εμπόδια στον σχηματισμό της θα τιμωρηθούν από την κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ