Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λεβέντης: Κοινή απατεωνία να χαρακτηρίζουν τώρα τους αγρότες φοροφυγάδες

Μέθοδος παπατζήδων να ανακαλύπτεις ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και 50 χρόνια για να εξοντώσεις μια ομάδα – O Τσίπρας να υποβάλει την παραίτησή του στον Παυλόπουλο

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε την Τετάρτη ο Βασίλης Λεβέντης για τους χειρισμούς της στο μέτωπο των αγροτών.

«Πρόκειται για κοινή απατεωνία να χαρακτηρίζουν τώρα τους αγρότες φοροφυγάδων. Είναι μέθοδος παπατζήδων να ανακαλύπτεις ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και 50 χρόνια για να εξοντώσεις μια ομάδα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτιμώντας ότι «αν η κυβέρνηση στρέφει τη μια κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη, αυτή θα βγεί χαμένη».

«Οι αγρότες δεν διαφωνούν μόνο με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλο αλλά ζητούν ευρύτερη στήριξη του επαγγέλματός τους» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ επανέλαβε την παραίνεσή τους προς τον Αλέξη Τσίπρα να υποβάλλει την παραίτησή του στον Προκόπη Παυλόπουλο. «Τα προβλήματα είναι σύνθετα και μια κυβέρνηση με 153 βουλευτές δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει» σημείωσε ο κ. Λεβεντής.

Επέμεινε επίσης στη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει άλλη λύση» και σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου θα είχε πετύχει αν δεν συμμετείχαν πολικιτάντηδες».

Από την κριτική του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων δεν γλίτωσαν και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ για τους οποίους είπε ότι «μοιάζετε εδώ στην ΕΡΤ ότι λιβανίζετε το κυβερνών κόμμα και γι’ αυτό έκλεισαν την ΕΡΤ στο παρελθόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....