Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηθοποιός του «Μπρούσκο» εκμυστηρεύεται: «Μετά την ανακοπή που έπαθα ο κόσμος πίστευε πως είχα “φύγει”»

Παίζει τον ρόλο του κακού και έχει έναν από τους πιο ιντριγκαδόρικος χαρακτήρες στο «Μπρούσκο», μιας και πάντα ξέρει να κινεί τα νήματα της ιστορίας του σίριαλ με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεται η σειρά ενδιαφέρουσα όλο αυτό τον χρονικό διάστημα που μας κρατά συντροφιά.

Ο Κύπριος ηθοποιός, Γιώργος Ζένιος, την Παρασκευή το απόγευμα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του SIGMA “Ζήσε το”, με τη Βασιλική Χατζηαδάμου, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στον σίριαλ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απίστευτη αγάπη που λαμβάνει καθημερινά από τον κόσμο και ειδικά κατά την περίοδο που πέρασε αρκετά δύσκολα σχετικά με πρόβλημα που προέκυψε στην υγεία του.

«Βλέπω την αγάπη του κόσμου, ειδικά όταν έπαθα αυτή την ανακοπή και είχε 3.500 άτομα κάτω από το νοσοκομείο […] Όταν είπαν “Έφυγε ο Ζένιος”, το λάθος τους που έκαναν, μετά δεν είχαν πει ότι επανήλθα…”, δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53 Επεισόδιο 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα...