Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντόρα: Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα


Ντόρα: Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι θεωρεί δεδομένο πως θα κλείσουν τα σύνορα της χώρας.

«Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αντί να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο», είπε η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον Σκάι.

«Η απουσία από την ελληνική πλευρά στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο, ενώ συμμετείχαν όλες οι χώρες, είναι ακατανόητη», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως «οι βασικοί πυλώνες σταθερότητας στην Ευρώπη απειλούνται. Υπάρχει ένα ρήγμα μεταξύ των χωρών του Visegrad και των παλαιών χωρών της Ευρώπης. Με μια αξιοπιστία μειωμένη και με μια Ευρώπη με ρήγμα, η Ελλάδα βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εκλογών υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ δεν ζητά εκλογές, «αλλά αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας έρθει στη Βουλή και η ΝΔ θα αναλάβει τις ευθύνες της».

Όσο για τις τηλεοπτικές άδειες παρατη΄ρησε ότι «αντί να αφήσουν το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να τηρήσει κανόνες, ο υπουργός παρεμβαίνει για να ορίσει ποιός θα χάσει ή θα κερδίσει τα λεφτά του».

ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ