Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σπίρτζης για διορισμούς: Να δούμε πού είναι η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη

«Ανέκδοτο» χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης τις κατηγορίες που εξαπολύει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση σχετικά με τους διορισμούς.

«Είναι για γέλια η κριτική από τη Ν.Δ. και το Ποτάμι για τους μετακλητούς», τόνισε ο κ. Σπίρτζης και συνέχισε, λέγοντας: «Όπως και σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός έχει μειωθεί και οι αμοιβές επίσης, σε βαθμό τέτοιο που δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά».

Ο υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε πιο συγκεκριμένα στο Ποτάμι και στον Σταύρο Θεοδωράκη, ζητώντας να μάθει σε ποια θέση βρίσκεται η κόρη του.

«Να δούμε τι μετακλητούς έχουν στα γραφεία τους, υπάρχουν πολλοί στενοί συγγενείς στελεχών. Να δούμε επίσης πού είναι η κόρη του κ. Θεοδωράκη και μετά να συζητήσουν, να τελειώνει η πλάκα. Δεν κάνει κακό το Ποτάμι, δεν τους κατηγορώ, αλλά δεν μπορούν να κατηγορούν», υποστήριξε.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις αλλαγές διοικήσεων στις συγκοινωνίες ανέφερε: «Μου λένε γιατί άλλαξα τρεις διοικήσεις στις συγκοινωνίες. Την επόμενη μέρα οι δύο ανέλαβαν διευθύνσεις στη ΝΔ και τον τρίτο τον ρώτησαν τρεις φορές αν είναι συγγενής του κ. Μητσοτάκη και ακόμη απάντηση δεν έχω».

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ