Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

4 καφετέριες ανά 10.000 κατοίκους προτείνει η κυβέρνηση

Μείζονα παρέμβαση για τον εξορθολογισμό της αγοράς των καφετεριών ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο ανάπτυξης.

Μετά τον εξορθολογισμό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων οπου ως γνωστόν θα επιτρέπονται μόνο 4 άδειες εθνικής εμβέλειας, η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να οργανώσει και τον χώρο των καφετεριών τον οποίο όπως επισημαίνουν λυμαίνονται διαπλεκόμενα συμφέροντα.

«Δεν μπορεί πχ να λειτουργούν στην Λάρισα 1.674 καφετερίες (σωστά ο τόνος)» επισημαίνει κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με γνώση του καλού καφέ. Μάλιστα στελέχη όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης προτείνει την ίδρυση κρατικής καφετερίας (σωστά ο τόνος) που θα προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και το δικαίωμα του Έλληνα καφενόβιου.

Όπως φαίνεται η κυβερνητική πρόταση θα είναι 4 καφετερίες (σωστά ο τόνος) ανα 10.000 κατοίκους ενώ εξετάζεται μοντέλο λειτουργίας της αγοράς που είχε δοκιμαστεί στη Σοβιετική Ένωση με επιτυχία στα πρώτα χρόνια της περεστρόικας του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Ανάλογες παρεμβάσεις ετοιμάζονται και για τους υπόλοιπους χώρους εστίασης ενώ ειδικό νομοθετικό πλαίσιο ετοιμάζεται για τα ροζ μπαρ και τα στριπτηζάδικα σε συνεργασία με ειδικούς της αγοράς

Η ΣΤΗΛΗ του thecaller.gr ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ