Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι έδειξε η ηλεκτρονική δημοσκόπηση του logiastarata.gr για τις εκλογές της ΝΔ. Ποιος έχει μεγάλο προβάδισμα

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση του logiastarata.gr με ερώτημα ποιον θέλετε για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στη σφυγμομέτρηση ψήφισαν 2190 αναγνώστες και τα αποτελέσματα δείχνουν ξεκάθαρη πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη με 1317 ψήφους (60%) ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι πολύ πίσω με μόλις 22% και 437 ψήφους.
400 αναγνώστες επέλεξαν την επιλογή Κανένας (ποσοστό 18%)
Επειδή όλες οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις ιστοσελίδων δεν διακρίνονται από στατιστική εγγυρότητα και αξιοπιστία καθώς δεν αφορούν τυχαίο δείγμα αλλά συγκεκριμένο κοινό που μπάινει σε κάθε ιστοσελίδα, σαφώς και δεν δείχνει κάτι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση για το αυριανό αποτέλεσμα.
Το συμπέρασμα όμως, που προκύπτει είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ πιο αποδεκτός και σε άλλους χώρους (μεταρρυθμιστικό κέντρο, σοσιαλδημοκρατία κλπ) πέρα από τα στενά όρια της ΝΔ καθώς όπως έχουν δείξει οι προηγούμενες δημοσκοπήσεις του logiastarata.gr σε επίπεδο κομμάτων το κοινό που μας παρακολουθεί είναι ολων σχεδών των πολιτικών τάσεων.
Επίσης αν θυμηθούμε την προηγούμενη σφυγμομέτρηση του α΄γύρου όπου είχαμε προβάδισμα των κ.κ.Γεωργιάδη , Τζιτζικώστα και μάχη για την 3η θέση με ισοπαλία σχεδόν των κ.κ. Μητσοτάκη, Μεϊμαράκη τότε υπάρχει μια ένδειξη ότι υπάρχει τάση από την πλειοψηφία των πολιτών που ψήφισαν τους 2 υποψήφιους που έμειναν εκτός ,να βλέπουν πιο θετικά τον κ.Μητσοτάκη.
Μια ακόμη παράμετρος, βέβαια, είναι πως η μεγάλη δύναμη του κ. Μεϊμαράκη είναι σε ηλικίες άνω των 60-65 ετών που συνήθως δεν μπαίνουν στο διαδίκτυο, αλλά είναι η πλειοψηφία στο εκλογικό σώμα των 400 χιλιάδων πολιτών που θα ψηφίσουν αύριο.

Δείτε τα αποτελέσματα

ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ
22%
473
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
60%
1317
ΚΑΝΕΝΑ
18%
400
2190 votes

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα την...