Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα Ζώδια σήμερα 30/1/2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 30/1/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας σε καλούν να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που γίνονται αλλά δεν λέγονται. Το παρασκήνιο «οργιάζει» κι αν πορευτείς «με τον σταυρό στο χέρι», το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα κάποιας ίντριγκας. Αν όμως μπεις στον κόπο να διερευνήσεις τα «πώς» και τα «γιατί» των όσων συμβαίνουν, τότε θα μάθεις ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί αλλά και οι φίλοι σου.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά κι αν αποπειραθείς να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο είναι είτε να απογοητευτείς, είτε να μπλέξεις σε μια κατάσταση που μόνον προβλήματα θα σου φέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν αντιληφθείς ότι όλοι αυτοί που σε κοντράρουν έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, τότε να μην εφησυχάσεις, αφού υποκρύπτονται μεθοδεύσεις που είτε δεν σε συμφέρουν, είτε στοχεύουν στο να σε βλάψουν. Επειδή όμως αγαπά ο Ποσειδώνας τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη μπορείς να προετοιμάσεις κρυφά την άμυνά σου, πληρώνοντας τους «κακούς» με το ίδιο νόμισμα!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη έχει τις μαύρες της, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αρκεστείς στην εκπλήρωση κάποιων κοινωνικών υποχρεώσεων. Μπορείς ακόμη να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου θέματα οικονομικής διαχείρισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι υποψιασμένος/η για όλα αυτά που μπορεί να συμβαίνουν «πίσω από τις κουρτίνες», αφού σε διαφορετική περίπτωση ίσως να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων, ιδιαίτερα σε σχέση με ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ή να ακούσεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει.

Ερωτικά
Οι σχέσεις σου τελούν υπό «Κρόνιο» καθεστώς και το καλύτερο που μπορείς να περιμένεις είναι ένα «ξεκαθάρισμα» προθέσεων με τον άνθρωπο σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν στο να παραμείνεις έτσι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με τον Πλούτωνα να βρίσκεται στις «επάλξεις», τα άτομα που συναντάς και πολύ περισσότερο εκείνα που σου ζητούν ή σου προτείνουν κάτι δεν έχουν καθαρές προθέσεις, οπότε κι εσύ καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου. Ίσως ακόμη να σου κακολογήσουν ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου αλλά πριν «σε ζώσουν τα φίδια» σκέψου μήπως όλα αυτά είναι συκοφαντικά.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό «φλερτάρει» με την απιστία κι αν είσαι σίγουρος/η για τον εαυτό σου, μην παραλείψεις να τσεκάρεις τις κινήσεις του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να σε προσεγγίσει ένα ήδη δεσμευμένο άτομο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να σου σκαρώσει κάποιο «χουνέρι» στο σπίτι σου και καλό είναι να βρίσκεσαι σε επιφυλακή και να μην το κουνήσεις ρούπι! Τα προβλήματα μπορεί να είναι είτε τεχνικής φύσεως -με έμφαση στις διαρροές- είτε σχετικά με κινδύνους από «πονηρούς» κάθε είδους, που δεν το ‘χουν σε τίποτα να «μπουκάρουν» στον χώρο σου για να καρπωθούν την λεία τους.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για διασκεδάσεις και ερωτικές περιπτύξεις, μπορείς όμως να βοηθήσεις το ταίρι σου σε ένα σοβαρό ζήτημα, που το απασχολεί αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με όπλο την λογική σου καλείσαι να διαλευκάνεις μια σειρά από υποθέσεις ή καταστάσεις, που σίγουρα κρύβουν πολλά και μακάρι βέβαια να ασχοληθείς με τα… μυστήρια του σύμπαντος και όχι με τις μεθοδεύσεις των γύρω σου. Συνολικά τίθεται θέμα εμπιστοσύνης αλλά δεν αποκλείεται να μπεις κι εσύ στον πειρασμό να κινηθείς υπόγεια ή μυστικά για να πετύχεις τους στόχους σου «αβρόχοις ποσί»!

Ερωτικά
Είναι ίσως ο τομέας της ζωής σου που επηρεάζεται περισσότερο απ’ όλους κι είναι πιθανό να σου τύχουν ποικίλες αναποδιές. Και το ερώτημα είναι, αν προτιμάς τα δυσάρεστα που συμβαίνουν μπροστά σου ή τα άλλα που γίνονται κρυφά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας απειλεί τα οικονομικά σου, που μπορεί να πληγούν είτε από μια «καραμπινάτη» αβλεψία ή αφηρημάδα σου, είτε από άτομα που επιδιώκουν να υφαρπάξουν τα κεκτημένα σου. Έχε τον νου σου λοιπόν, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Επιπλέον, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου, πετώντας ό,τι δεν σου χρειάζεται.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη είναι στριμωγμένη από τον Κρόνο, σηματοδοτώντας εξελίξεις που στο σύνολό τους δεν είναι ευχάριστες. Κι αν τυχόν ενδώσεις σε μια «ενδιαφέρουσα» πρόταση, το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις σύντομα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα διεγείρει το ερευνητικό σου δαιμόνιο κι είναι πιθανό να μάθεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις και τους σκοπούς ατόμων του περιβάλλοντός σου. Καλό είναι όμως να δώσεις κι έναν πιο δημιουργικό χαρακτήρα στα «ψαξίματά» σου, αποκρυπτογραφώντας κάποια μυστήρια γενικότερου ενδιαφέροντος.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η το πεδίο είναι ελεύθερο για να «δράσεις», μακριά μάλιστα από αδιάκριτα βλέμματα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχει ζήτημα κι ίσως αυτήν την φορά η καχυποψία σου να μην είναι υπερβολική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τα οικονομικά σου δοκιμάζονται κι ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να πληρώσεις κάποια «ζημιά» για την οποία δεν είσαι προσωπικά υπεύθυνος/η. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως κάποιος/α επιδιώκει να σε παρασύρει σε μια επιλογή-παγίδα. Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται ήδη «too much», υπάρχει και ο Άρης στον Σκορπιό, που μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι πρωταγωνιστείς στο «48ωρο των κατασκόπων»!

Ερωτικά
Σήμερα ίσως να βιώσεις μια απόρριψη αλλά ακόμη κι αν συμβεί αυτό, δεν είναι σκόπιμο να «σε πάρει από κάτω». Σκέψου για παράδειγμα ότι αν ευοδώνονταν οι επιθυμίες σου, μπορεί στην συνέχεια να… υπέφερες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις κάποιες «ολοκληρωτικές» αποφάσεις, ώστε να σταματήσουν μια για πάντα να συμβαίνουν στην ζωή σου πράγματα που δεν ορίζεις αλλά σε ορίζουν. Την ίδια στιγμή ο Άρης στον Σκορπιό, με αφορμή μια κρίση εμπιστοσύνης, σου ζητά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις φιλικές σου σχέσεις, οπότε δεν θέλει και πολύ για να αρχίσουν τα όργανα!

Ερωτικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ζητά «αποδείξεις» και αριθμό πρωτοκόλλου της αγάπης, εσύ είσαι εκείνος/η που θα της δώσει να καταλάβει ότι όπως επισημαίνει κι ο λαϊκός αοιδός, «δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να προλάβεις κάποιες εξελίξεις που «τρέχουν» εν αγνοία σου και θίγουν τις κατακτήσεις ή την υπόληψή σου. Σε ανάλογο μήκος κύματος κινείται και ο Πλούτωνας, που σε θέλει πιο υποψιασμένο/η απέναντι σε άτομα που ανήκουν στην κατηγορία των «διαπλεκόμενων» και επειδή σε βλέπουν σαν απειλή, σε υπονομεύουν συστηματικά.

Ερωτικά
Κάποιοι λόγοι «ανωτέρα βίας» δεν σου επιτρέπουν να ζήσεις τον έρωτά σου όπως θα το ήθελες αλλά καλό είναι να… συμμορφωθείς με τις συμπαντικές υποδείξεις, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας στο ζώδιό σου είναι «ό,τι πρέπει» για τις φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές ανησυχίες σου, αφού σε προικίζει με έμπνευση και διαίσθηση. Στα πιο πρακτικά θέματα όμως και ειδικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήμα, δόξα και εξουσία, ξέρει κυρίως να… εξαπατά, κι ίσως βιώσεις μια τέτοια κατάσταση μέσω ενός φίλου ή μιας φίλης που άλλα σου λέει κι άλλα κάνει!

Ερωτικά
Η «υπερβατική» σου στάση απέναντι σε όσα συμβαίνουν μπορεί κυριολεκτικά να σε «σώσει», αφού πράγματα που λέγονται και γίνονται με σκοπό να σε παραπλανήσουν, απλά… αστοχούν ή δεν βρίσκουν τον παραλήπτη τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ