Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Κορεάτης σύμβουλος του Τσακαλώτου απαιτεί 130.000 ευρώ!

Ο Κορεάτης σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ, που συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του αυτή τη φορά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο επανέρχεται και απαιτεί να του καταβληθεί η αμοιβή του που φτάνει το ποσό των130.000 ευρώ που συμφώνησε με τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Όπως μας αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης γκρινιάζει γιατί ακόμη δεν έχει πληρωθεί. Τώρα, θα πείτε, τζάμπα προσφέρει ως τώρα τις υπηρεσίες του, αφού μέχρι προσφάτως συνόδευε τον Ευ. Τσακαλώτο στην ευρωπαϊκή περιοδεία του; Οχι βεβαίως. Απλώς ο Κορεάτης περιμένει να πληρωθεί συνολικά για όλες τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που έχει ως τώρα προσφέρει».

«Γιατί όμως επανέρχεται στο θέμα της αμοιβής του; Και αυτό είναι απλό. Οπως εγκύρως πληροφορούμαι, του έδωσαν ή σκέφτονται να του δώσουν και νέες αρμοδιότητες, όπως π.χ. τη σύσταση και οργάνωση του νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, η εποπτεία της νέας οργάνωσης του ΤΧΣ, της εταιρείας για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου, λύσεις για τα «κόκκινα» δάνεια και ένα σωρό άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Α, να μην το ξεχάσω: ο κ. Κιμ δεν μένει μονίμως στην Αθήνα. Πηγαινοέρχεται από το Λονδίνο στην Ελλάδα και από εκεί όπου τον στείλει ο κ. Τσακαλώτος (και το υπουργείο Οικονομικών του πληρώνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα παραμονής σε πολυτελή ξενοδοχεία κ.τ.λ.)», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ