Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν συμβιεί πια. Ναι στους ομοφυλόφιλους ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι οι ΑΝΕΛ. Όχι η Εκκλησία, Ναι το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.

Μέσα σε αυτό το κομφούζιο εξουσίας και κρεβατιού ήρθε και ο Τσέχος να μας πει τα νέα. Θυμώσαμε και εμείς και πήραμε τον πρέσβη να δείξουμε ότι είμαστε ανεξάρτητοι και αποφασίζουμε για τη ζωή μας.

Διώχνουμε και το τρισκατάρατο ΔΝΤ και αν χρειαστεί διώχνουμε και τον εαυτό μας από αυτή τη χώρα. Σιγά μην ψηφίσουμε το τέλος του ρουσφετιού και του μπαξισιού. Την παρά φύση ζωή μας. Την νεότερη ελληνική ιστορία μας.

Κατά τα άλλα, τους ανεξάρτητους Έλληνες, ο περήφανος ελληνικός στρατός φυλάει τα σύνορα της Μυτιλήνης όπου μερικές χιλιάδες 8.000 μέχρι στιγμής αποβιβάζονται ημερησίως και τους περιλαμβάνουν τα ντόπια όρνεα για το Σύνταγμα της Ελλάδας. Αν μείνουν κανά δυο μέρες εκεί μπορεί και να καταλάβουν το νησί που χαμογελά πουλώντας εκμετάλλευση. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;

Όποιος κυβερνούσε από τη δικτατορία της Χούντας του Ιωαννίδη μέχρι σήμερα τη δικτατορία της μίζας της Μεταπολίτευσης. Του υπουργού με τα ξεχασμένα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτής της καταραμένης γενιάς. Της γενιάς που με τον πληρεξούσιο γεφυροποιό της ξεπουλά αεροδρόμια και λιμάνια, μειώνει συντάξεις και φορτώνει φόρους τον ελληνικό λαό.

Εκλογές και ξανά εκλογές μέχρι να βάλουμε μυαλό. Μέχρι να γίνουμε πρωταγωνιστές στην Ευρώπη ή να μας καταλάβει ολοκληρωτικά η Ευρώπη και γίνουμε γκαρσόνια και πλύστρες στα γερμανικά ξενοδοχεία.

Το πιο αστείο. Ο πολιτικός έρωτας Μέρκελ και Τσίπρα με τον Φρανσουά κουμπάρο. Η απέραντη πολιτική αγάπη προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό που ξεπουλά την πατρίδα του μπιτ παρά, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, σπίτια τράπεζες ό,τι πάρεις 1 ευρώ, από έναν άθεο και οπαδό του Τρίτου δρόμου.

Σιγά μην γίνει και δεύτερος γύρος στη Νέα Δημοκρατία. Η Παλαιά δεν παραδίδει στη Νέα. Μόνο πάνω από το παθιασμένο κορμί της. Ο Αλέξης θα την κάνει γυριστή έγκαιρα.

Εκλογές, οικουμενική της μίζας και παράταση στο μαρτύριο πλειστηριασμού, ενός λαού που δόξασε το ανώμαλο δημοκρατικά και νομοθετικά με ένα μόνο αναπάντητο ερώτημα.

Αν αρέσει και γίνουν όλοι αρσενοκοίτες, ποιος θα γεννήσει τη Νέα Ελλάδα; Τη Νέα Δημοκρατία;

Μήπως θα την υιοθετήσουμε και αυτή πάνω στα πτώματα των ξένων κατακτητών μας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ