Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ

Έναν Έλληνα ηγέτη, έναν Πρωθυπουργό, με γραβάτα, ζητά η έρμη η πατρίδα για να την εντάξει στο σύγχρονο κόσμο και να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Ο ένας μετά τον άλλον πολιτικούς ηγέτες αποδεικνύονται σκάρτοι και ξενόδουλοι. Κατώτεροι της ιστορίας μας.

Ένα ολόκληρο παρακράτος ναρκώνει καθημερινά την κοινωνία και κάθε πολιτικό της κόμμα, για να το υπηρετούν πειθήνια όλοι.

Δεν υπάρχει επιτέλους ένας Έλληνας πολιτικός που θα φορέσει τη γραβάτα του και θα μας εκπροσωπήσει επάξια στον 21ο αιώνα;

Ποιοι είναι αυτοί που ξευτιλίζουν κάθε Έλληνα πολιτικό μετατρέποντας τον σε ντόπιο τσιράκι, προστάτη σκοτεινών κέντρων και υπερασπιστή χρημάτων λαθρεμπόρων που ρέουν στο αίμα μας και το μολύνουν.

Μία χώρα πλούσια όσο καμία άλλη γιατί είναι χωρίς εθνική στρατηγική, χωρίς στρατηγικό σχέδιο, χωρίς συμβούλιο εθνικής πολιτικής και παραπαίει κάτω από τις εντολές επίορκων πολιτικών.

Κανείς δεν άνοιξε τις λίστες της ντροπής, κανείς δεν έσπασε τα καρτέλ, κανείς δεν έδειξε το δρόμο της σωτηρίας.

Όλοι σκυφτοί ολημερίς και αποβραδίς για λίγη ηδονή εξουσίας. Για το ναρκωτικό της προδοσίας που ρέει άφθονο εδώ και δεκαετίες σε άσπρη σκόνη.

Όλοι θα φύγουν ντροπιασμένοι, καταχωρημένοι στην ιστορία ως συνεργάτες των λιγδερών αφεντικών τους που συνειδητά συνέβαλαν στην καταστροφή της Ελλάδας.

Σύντομα θα ξεριζωθεί η βδέλλα που κάθισε πάνω της επί δεκαετίες για να διαλύσει τις αξίες και τα ιδανικά της.

Που μπήκε μέσα σε όλα τα υγιή κύταρα της κοινωνίας και τα διέβρωσε. Εξόντωσε όσα δεν μόλυνε. Προώθησε ό,τι χειρότερο στις θέσεις εξουσίας και επιρροής. Ρούφηξε όλο το χρήμα της Ευρώπης που μάλλον ήρθε για να μας διαλύσει.

Θα πέσει και η αυριανή συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου και Λεβέντη σύντομα, γιατί απλά και αυτή θα υπηρετεί τους ξένους και θα λεηλατεί τους Έλληνες.

Τους γέρους συνταξιούχους, τον Έλληνα εργαζόμενο, το νέο άνεργο.

Θα διαλύσει νοσοκομεία, σχολεία και στρατό κατ’ εντολή των ξένων, όπως διέλυσε τις τράπεζες.

Μέχρι την ημέρα που θα φέρει ο λαός εκείνον που θα φοράει γραβάτα, θα σπάσει την ολιγαρχία της βρωμιάς και θα δώσει κόπο και πλούτο στο λαό για να χαμογελάσει και πάλι.

Η Ελλάδα δεν θα γίνει Κύπρος όσο και αν προσπαθούν όλοι οι Λεβέντες της αρπαχτής, της συγκάλυψης και της καταστροφής.

Όλα τα δοκίμασε το διεθνές ανθρωποεμπόριο και σε όλαήλπισαν οι ελληνικές κυβερνήσεις μάταια. Πάει και το Grexit, πάει και η Ουκρανία, πάει και η Συρία, πάει και η Τουρκία. Μάταια όλα.

Η Ελλάδα θα μείνει ενωμένη και δυνατή με την Κέρκυρα, την Κρήτη, το Καστελόριζο και τους Κήπους του Έβρου και θα μεγαλουργήσει με τον επόμενο Πρωθυπουργό της σύντομα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την...