Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016 – ΚΡΙΟΣ

Το 2016 έρχεται να μετριάσει κάπως την πίεση που αισθάνεσαι, αγαπητέ Κριέ, ιδιαίτερα από τις αρχές του έτους μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, που ο Δίας θα κινείται στην Παρθένο, δίνοντας σου ευκαιρίες, παρασύροντάς σε εποικοδομητικές αλλαγές και δημιουργώντας γύρω σου ευτυχείς συμπτώσεις για να δραστηριοποιηθείς. Μέχρι τότε, μπορείς να αξιοποιήσεις την κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί με όλους τους τρόπους και προς όλες τις κατευθύνσεις. Μάλιστα, τον Απρίλιο που θα κινείται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η εύνοια που θα λάβεις θα είναι πολύτιμη.

Από τον Ιούλιο, με τον κυβερνήτη σου Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό, είναι πιθανόν οι καινούργιες ιδέες και οι αποφάσεις που θα πάρεις να αλλάξουν το τοπίο της ζωής σου (σπουδές, εργασία, οικονομική κατάσταση και ερωτική ζωή), ενώ είναι και πολύ πιθανό να βρεθείς με μεγαλύτερη δημοτικότητα ή αναγνωρισιμότητα. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, με τη νέα θέση του Δία στον Ζυγό και τον Κρόνο που θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι εύστοχες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, δεδομένου ότι θα έχεις μεγάλη εύνοια στον τομέα αυτό. Το πρωτοποριακό πνεύμα δεν σου λείπει και επειδή το 2016 απαιτεί ένα συγκερασμό παλιών ιδεολογιών, σκέψεων, τεχνοτροπιών, τόπων και προσέγγισης προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις.

Τους τελευταίους δύο μήνες του έτους, καλό θα είναι να επικεντρωθείς σε θέματα οικογένειας, γάμου, κοινωνικής θέσης, καριέρας και παιδιών. Από τις Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, που ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, μπορεί να ανακαλύψεις κάτι που ήταν κρυφό εδώ και καιρό, γεγονός που θα επανακαθορίσει το γάμο ή τις σχέσεις σου. Η αποκάλυψη αυτή ίσως να σου δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και μία τάση εσωστρέφειας και αποξένωσης. Όμως ο Δίας που θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις επιδεξιότητα και διπλωματία και διευθέτησε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει με την ανάλογη ψυχραιμία και υπομονή. Να θυμάσαι πως το 2016 θα αλλάξεις ριζικά την ζωή σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχτείς και μια κληρονομιά!


Αισθηματικές προβλέψεις

Ένας εξαιρετικός χρόνος θα είναι το 2016 για εσένα, φίλε Κριέ. Αποκλείεται να βαρεθείς ή να ατονήσεις κατά την διάρκεια του, παρά μόνο τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 μέχρι 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου μέχρι 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου μέχρι τέλος του έτους) και θα σε μπλοκάρει. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα είναι κοντά σου και δεν θα σε αφήνουν στιγμή να πλήξεις.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους η ανάγκη για να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο θα είναι έντονη και θα πειραματιστείς με εφήμερες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις να ζήσεις έναν έντονο έρωτα και με την παραμικρή ευκαιρία θα ενδίδεις σε προκλήσεις και ερωτικά παιχνίδια. Πρόσεξε μόνο τις επιλογές ανθρώπων που θα κάνεις στην ερωτική σου ζωή, αν θέλεις να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα και να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα δυσάρεστων καταστάσεων και εξαπατήσεων.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Δίας θα μετακινηθεί στον Ζυγό, εσύ που είσαι δεσμευμένος θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις μία ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσετε από κοινού τις ανάγκες της σχέσης σας. Τον τελευταίο μήνα του έτους οι ελεύθεροι φλερτάρετε άφοβα και προκλητικά, καθώς η έναρξη μίας δυνατής σχέσης είναι τώρα προ των πυλών!

Επαγγελματικά και χρήμα

Το 2016 μπαίνει με πολύ καλές προϋποθέσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου αγαπητέ Κριέ. Νιώθεις έναν άνεμο αισιοδοξίας και αλλαγής, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες επιλογές σε τυχόν νέες συμφωνίες ή συνεργασίες. Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Άρης θα κινείται στον Σκορπιό, το πρώτο τρίμηνο του έτους, ακολουθώντας το ένστικτό σου θα καταφέρεις να κάνεις πιο ολοκληρωμένες κινήσεις, όμως θα πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία να είσαι επιθετικός ή εγωιστής. Από εκεί και μετά και μέχρι τις 30 Ιουλίου, που ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα γίνεις πιο ενεργητικός, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα σε απασχολήσουν έντονα οι συνεργασίες ή η αύξηση του τζίρου σου.

Από το φθινόπωρο και μετά, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε βοηθήσουν σημαντικά από εκεί που δεν το περιμένεις, καθώς και απρόβλεπτες συνεργασίες μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται πως εξαρτάται από εσένα τον ίδιο αν θα βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή θα κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα από όσο είναι. Όσο πιο πολύ μετρημένος και λογικός φανείς, τόσο καλύτερα θα πας. Η αλήθεια είναι ότι το 2016 θα ξεκινήσει κάπως δύσκολα για εσένα, αφού θα πρέπει να ξεπληρώσεις υποχρεώσεις που είναι απόλυτα επιτακτικές και δεν σηκώνουν αναβολές. Όμως από το καλοκαίρι και μετά, μπορείς να ανασάνεις και να σηκώσεις κεφάλι. Ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα θα είναι ο Νοέμβριος, όπου θα μπορέσεις να κινηθείς δραστικά και να “κλείσεις τρύπες”

.myastro.gr
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ