Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016 – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ 2016 – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τέλος του 2015 έφερε αρκετές αλλαγές, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικογενειακή σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, με αποτέλεσμα πλέον να έχεις ξεκαθαρίσει το πώς πρέπει να κινηθείς από εδώ και στο εξής. Με τον ερχομό του 2016, το κλίμα είναι γενικά ρευστό και αυτό δεν εξαρτάται από εσένα. Δεν είναι διόλου απίθανο βέβαια, στις επιθυμίες ή και τις φιλοδοξίες σου να παρεμβαίνουν και εξωτερικοί παράγοντες, που μπορεί να σε κάνουν ανυπόμονο και διεκδικητικό, προκειμένου να ξέρεις πού βαδίζεις. Ωστόσο, επειδή εσύ μπορεί μεν να σχεδιάζεις, αλλά η φάση στην οποία θα βρίσκεσαι ως και τον Μάρτιο, που ο Άρης θα κινείται στον Σκορπιό, θα διακρίνεται από μεγάλες εναλλαγές και αυξημένη ρευστότητα, καλό είναι να μετράς τις αποφάσεις, τις κινήσεις και την συμπεριφορά σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο που ο Δίας θα κινείται στην Παρθένο, μπορείς να ζήσεις αλλαγές στο αντικείμενο της εργασίας σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάτι θα προσθέσεις, κάτι θα αφαιρέσεις! Όπως αντιλαμβάνεσαι, κάτι που ξεκινάει ή κάτι που αλλάζει, δεν μπορεί να δείξει γρήγορα την επιτυχία του, αλλά ούτε και να προχωρήσει άνετα κι άκοπα. Από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Δίας θα εισέλθει στον Ζυγό και ιδιαίτερα από τις 26 και μετά, που ο Πλούτωνας θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω, οι διαθέσεις σου θα εναλλάσσονται πολύ συχνά και έντονα. Από τη μία θα νιώθεις πανέτοιμος για να πραγματοποιήσεις τα πάντα και να αντιμετωπίσεις τους πάντες, από την άλλη θα σε πιάνει μία διάχυτη μελαγχολία και θα κλείνεσαι στον εαυτό σου και στο καβούκι σου, χωρίς καμία διάθεση επικοινωνίας, καθώς δεν θα υπάρχουν δίπλα σου πολλοί πρόθυμοι για να σε καταλάβουν και να σε βοηθήσουν.

Η αλήθεια είναι ότι το φθινόπωρο δεν θα έχει ούτε τις ίδιες προκλήσεις, ούτε τα ίδια ζητήματα προς επίλυση, όσο θα έχουν οι υπόλοιπες εποχές του έτους, που τις συντρόφευε ο Δίας στην Παρθένο… Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς τότε θα μπορέσεις να εστιάσεις καλύτερα και πιο αποδοτικά στο πώς μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου, να μην βάλλεσαι τόσο πολύ από τον επαγγελματικό ανταγωνισμό που σε έχει κουράσει, αλλά και να αποφύγεις ερωτικά μπερδέματα και συναισθηματικές απώλειες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αστερισμό των προκλήσεων, αλλά και των αναταράξεων θα βρεθείς μέχρι το καλοκαίρι, αγαπητέ Καρκίνε. Μάλλον θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτό το χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα αν είσαι δεσμευμένος, ώστε να προφυλάξεις την ερωτική σου ζωή, για να μην γίνει αντικείμενο χλευασμού από τρίτους ή ακόμη και από στενούς συγγενείς και φίλους.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τον Μάρτιο και από τις 27 Μαΐου μέχρι τις 2 Αυγούστου, αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου, θα ενισχύσει το σεξαπίλ σου, αλλά και την επιθυμία σου να εμβαθύνεις περισσότερο στο ίδιο σου το σώμα και τις ανάγκες του. Τα εν λόγω διαστήματα, ακόμη και αν είσαι αδέσμευτος δεν είναι διόλου απίθανο να ζήσεις ιδιαίτερες καταστάσεις, όπως μία εγκυμοσύνη (επιθυμητή ή ανεπιθύμητη), μία απόφαση δική σου ή της άλλης πλευράς, που θα οδηγήσει σε χωρισμό ή γάμο, ή γενικότερα κάτι που θα σε υποχρεώσει να προχωρήσεις σε αποφάσεις και επιλογές. Κατά την διάρκεια αυτών των χρονικών διαστημάτων, όλο και κάτι διαφορετικό πρόκειται να γίνει ή να αλλάξει ριζικά, και αυτό με την σειρά του θα δημιουργήσει νέες… καραμπόλες. Κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο μέρος του 2016 λειτουργεί σαν ένα τεστ αντοχής για σχέσεις, γάμους και γνωριμίες, που βρίσκονται σε μία εύθραυστη φάση.

Στις 13 Αυγούστου η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Τοξότη θα αρχίσει να ευνοεί τη σχέση σου και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Βέβαια, μεγαλύτερη ικανοποίηση και πιο στέρεα σχέδια για το μέλλον προβλέπονται για εσένα από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς. Από τις 9 Νοεμβρίου μέχρι 19 Δεκεμβρίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και με μεγαλύτερη ηρεμία πια, θα μπορέσεις να πάρεις ό,τι καλύτερο έχει η σχέση ή ο γάμος σου. Αν παραμένεις μόνος σου, να ξέρεις ότι τότε δημιουργούνται προοπτικές για να δεσμευτείς. Διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει!

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο επαγγελματικός τομέας υποστηρίζεται σημαντικά για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, έστω και μέσα σε δύσκολες συνθήκες, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του έτους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μείνει ανέπαφος, χωρίς αλλαγές και ανακατατάξεις, οι οποίες όμως θα προέρχονται από μία γενικότερα δύσκολη κατάσταση. Το διάστημα αυτό, καθώς και τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς στις 9 Μαρτίου, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στον Ζυγό, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς), καλό θα είναι να μην διαφωνήσεις, εφόσον υπάρχει έστω και ένα μικρό ενδεχόμενο να τα βρεις με τους ανωτέρους σου ή ακόμη και με νόμους ή κανονισμούς, που μπορεί να σε θίγουν με κάποιον τρόπο.

Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Δίας θα κάνει το πέρασμά του στον Ζυγό, θα σου επιτρέψουν να κάνεις πιο ελεύθερες επιλογές. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν πρέπει να αγωνιστείς και ότι δεν θα πετύχεις πράγματα. Εσύ δώσε τον καλύτερο σου εαυτό στο σύνολο του έτους, μείνε συγκεντρωμένος στη δουλειά σου και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στο τέλος θα ανταμειφθείς αναλόγως.

Σε οικονομικό επίπεδο, το πρώτο εξάμηνο του χρόνου είτε θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου, είτε ότι θα μειωθούν τα έσοδα σου. Ενδεχομένως να προκύψουν αυξημένες ανάγκες και έξοδα του σπιτιού, όπως φόροι, επισκευές, ρυθμίσεις. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να καλύψεις κάποιες ανάγκες, συναισθηματικές και οικονομικές, ενός πολύ οικείου και αγαπημένου σου προσώπου. Μέχρι το καλοκαίρι, τα οικονομικά σου μπορεί να γίνουν μόνιμη πηγή γκρίνιας για το άλλο σου μισό ή εσένα. Πιθανές αγοραπωλησίες κατά της διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, ίσως να μην είναι και τόσο κερδοφόρες για σένα, γι’ αυτό μην τις επιδιώξεις. Αν δανείσεις χρήματα, μάλλον θα είναι δύσκολο να τα ξαναπάρεις πίσω, γι’ αυτό απόφυγέ το. Από το φθινόπωρο και ύστερα δεν πρόκειται να αρχίσει να ρέει το χρήμα, αλλά μπορεί να είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση, εξαιτίας κάποιων λίγο πιο αισιόδοξων πλανητικών συνθηκών

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 110 Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το...