Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016 – ΔΙΔΥΜΟΙ

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ 2016 – ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτοεκτίμηση, ανανωςη και πείσμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του 2016 για εσένα αγαπητέ Δίδυμε. Ο Δίας στην Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και ο Κρόνος στον Τοξότη για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σου χαρίζουν την αυτοπεποίθηση που σε βοηθάει σημαντικά να πετύχεις τους στόχους σου, με αποτέλεσμα στο τέλος του χρόνου το σκηνικό να είναι πολύ διαφορετικό παντού, στα ερωτικά, στα επαγγελματικά, στους ανθρώπους που θα έχεις γύρω σου, αλλά και στην ενέργεια σου… Ακόμη και η εξωτερική σου εμφάνιση ενδέχεται να είναι διαφορετική φέτος, φίλε Δίδυμε!

Ο τομέας που απαιτεί μεγάλη προσοχή για εσένα είναι αυτός των οικονομικών, ιδιαίτερα τα διαστήματα που ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από 5 μέχρι 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου μέχρι 22 Μαΐου, από 30 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου μέχρι τέλος του έτους), όπου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι σου ανήκει. Η πορεία της ζωής σου καθώς και η καριέρα σου θα επανακαθοριστούν το διάστημα που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα, μέχρι τις 13 Αυγούστου, και τότε θα τεθούν σε νέες βάσεις. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να επιδείξεις ψυχικό σθένος, αλλά και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Καλό θα είναι να ζητήσεις την συνδρομή οικείων, φίλων και συνεργατών.

Ο Δίας στην νέα του θέση στον Ζυγό, από τις 9 Σεπτεμβρίου, σε ενισχύει με αισιοδοξία και με την πεποίθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το ίδιο διάστημα, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, το δέσιμό σου με την οικογένεια και με τα παιδιά, θα σου εξασφαλίσει το γαλήνιο λιμανάκι, για να επαναφορτίζεις τις… ψυχικές σου μπαταρίες. Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού, το φλερτ θα είναι πολύ σημαντικό για εσένα, αλλά πρόσεξε τα… ξενοπερπατήματα, γιατί δεν είναι καιρός για λάθη και είναι κρίμα η χρονιά να εκπνεύσει, αφήνοντας… άδειο το κρεβάτι σου!

Αισθηματικές προβλέψεις

Παρά την δυσκολία της εποχής, ο τομέας των αισθηματικών σου προβλέπεται περισσότερο ευχάριστος από τις προηγούμενες χρονιές, αγαπητέ Δίδυμε. Βέβαια, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις αρχές Μαρτίου, σε κρατά σε μία συνεχή ένταση και αναστάτωση. Ο Άρης όμως σε αυτήν την θέση, πρόκειται να δώσει και ένα καινούργιο νόημα στην ερωτική σου ζωή, να σε κάνει πιο τολμηρό και πιο γοητευτικό και να σε απαλλάξει από οτιδήποτε σε ταλαιπωρούσε την προηγούμενη χρονιά.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Πλούτωνας, που παραμένει στον Αιγόκερω και για εσένα προμηνύει την παρουσία ενός μοιραίου και δυναμικού προσώπου στην ζωή σου. Το διάστημα όμως που θα κινείται ανάδρομα, από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, αν έχεις προβλήματα με το δεσμό σου, θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις, που θα δώσουν τέλος στις ανησυχίες σου. Αποφάσεις που θα είναι δίκαιες και που θα εξυπηρετούν μία πραγματικότητα, την οποία δεν μπορούσες να διακρίνεις μέχρι τώρα, καθώς οι ανασφάλειες και οι εγωισμοί σου θόλωναν τις περισσότερες φορές την επιφάνεια.

Οι Εκλείψεις που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και που σχεδόν όλες σε επηρεάζουν άμεσα (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στον Ζυγό – αυτή σε επηρεάζει λιγότερο από τις υπόλοιπες – Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς), θα ταράξουν τα νερά της αισθηματικής σου ζωής, αλλά και πάλι, οι λύσεις και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, η νέα θέση του Δία στον Ζυγό θα σηματοδοτήσει την αρχή μίας νέας εποχής για τον τομέα των αισθηματικών σου.

Επαγγελματικά και χρήμα

Ο Δίας στην Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου βοηθά τις επαγγελματικές σου προοπτικές το 2016, αγαπητέ Δίδυμε. Για να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, αλλά και για να διασφαλίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τη θέση σου, πρέπει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με επιμορφωτικά σεμινάρια. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να παραμείνεις ανταγωνιστικός και να έχεις επαγγελματικές επιτυχίες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 24 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου, σε προσγειώνει μεν στα επαγγελματικά σου όνειρα, σε βοηθάει όμως να επιτύχεις έναν πολύ δύσκολο στόχο, που έχεις βάλει καιρό τώρα.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενίσχυσε το επαγγελματικό σου προφίλ, δείξε αυτοπεποίθηση για τις ιδέες σου και «πούλησε» λίγο πιο ακριβά τις υπηρεσίες σου. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, βρες τρόπους να αντιμετωπίσεις τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχεις και διεκπεραίωσε κάθε σου υπόθεση. Η διαίσθησή σου στην επιλογή των σωστών συνεργατών, αλλά και στις ορθές επιλογές, δεν θα σε διαψεύσει και καλό θα είναι να την ακολουθήσεις. Η ελεύθερη πρωτοβουλία και δράση σου θα έχει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και εποικοδομητικές αλλαγές. Δράσε χωρίς ανασφάλεια και αναστολές!

Ο οικονομικός τομέας σε έχει απασχολήσει πολύ μέχρι τώρα, αλλά αυτήν την χρονιά αρχίζει να διαφαίνεται ελπίδα για κάτι καλύτερο. Τώρα θα είσαι πιο φιλόδοξος από ό,τι συνήθως, με συνέπεια να κυνηγήσεις δυναμικότερα οικονομικές ευκαιρίες και να προφυλαχτείς από τις μεγάλες σπατάλες. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, φρόντισε να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα και να μην πάρεις ρίσκα σε επενδύσεις, αλλά κυνήγησε νέες πηγές εσόδων

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η...