Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016 – ΤΑΥΡΟΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΥΡΟ


Χωρίς στρες θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα του 2016 για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Απαλλαγμένος από το άγχος και με όλη την απαιτούμενη ενέργεια που θα σου χαρίσει ο Δίας στην Παρθένο για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πετύχεις τους περισσότερους από τους στόχους σου. Οι προτεραιότητες σου τώρα αλλάζουν. Από εκεί που ψηλά στην πυραμίδα ήταν τα οικονομικά σου, τώρα θα αρχίσεις να δίνεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία και στο πνεύμα σου, και η αλήθεια είναι ότι το είχες ανάγκη, καθώς είναι κάτι που σε ανανεώνει. Επίσης, φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσεις να δίνεις τόση σημασία στη διασκέδαση και τα ερωτικά, εφήμερα παιχνίδια και να δώσεις μία ευκαιρία στον έρωτα της ζωής σου – αν παραμένεις αδέσμευτος! Δεν θα είναι έκπληξη το τέλος του 2016 να σε βρει με έναν σοβαρό δεσμό ή ακόμη και παντρεμένο.

Το φθινόπωρο, με τον Δία να περνάει στον Ζυγό και τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από 30 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου, θα είναι μια απαιτητική εποχή για εσένα. Θα είσαι κάτω από την ένταση και το άγχος να τα προλάβεις όλα. Θα χρειαστείς αρκετό ψυχικό σθένος, για να χτίσεις και όχι για να γκρεμίσεις. Επίσης, καλό θα είναι να κάνεις σωστό καταμερισμό υποχρεώσεων, για να μην παραπονιέσαι αργότερα ότι δεν τα προλαβαίνεις όλα.

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα διευθετήσεις εκκρεμείς υποθέσεις σου και μία διαφορετική επικοινωνιακή πολιτική θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις παρεξηγήσεις και να επιλύσεις διφορούμενες καταστάσεις. Τα επαγγελματικά, ο γάμος ή ένα διαζύγιο, η σχέση με την οικογένειά σου, ένα νομικό θέμα, οι σπουδές, μία αλλαγή σε πρόσωπα του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος ή ένα παιδί, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Μην αγχωθείς, αλλά προσπάθησε να οργανωθείς και να συγχρονιστείς κατάλληλα, ώστε να προλάβεις τα πάντα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μέσα στους πρώτους οχτώ μήνες του 2016 είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί μία σύντομη αισθηματική σχέση, που θα σε κάνεις να ζήσεις στιγμές πάθους και έντονων συγκινήσεων, αγαπητέ Ταύρε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ίδιο διάστημα έλεγξε την αδικαιολόγητη ζήλεια και περιόρισε τα παράπονα που έχουν κουράσει το ταίρι σου, γιατί δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα. Τώρα καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις κάθε είδους συζήτηση που να δηλώνει την τάση σου για ανεξαρτησία, γιατί είναι βέβαιο ότι θα παρερμηνευτεί και τελικά ίσως σε οδηγήσει ακόμα και στον χωρισμό!

Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Η επιθυμία σου να βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου θα είναι έντονη αυτό το διάστημα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις νέο ξεκίνημα στο δεσμό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα καταφέρετε να βρείτε μία σωστή άκρη στις αισθηματικές σας σχέσεις. Ξεκολλήστε πρώτα από καταστάσεις του παρελθόντος, μνήμες και κολλήματα και ακολουθήστε άλλο δρόμο, για να βρείτε επιτέλους την ερωτική σας ευτυχία.

Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, από αρχές Μαΐου μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα, θα φέρει κοντά σας ευχάριστα και ενδιαφέροντα πρόσωπα και κάποιο από αυτά μπορεί να σημαίνει κάτι περισσότερο για εσάς. Από τις 13 Αυγούστου, που ο Κρόνος θα σταματήσει να είναι ανάδρομος, οι σοβαρές και σωστές σχέσεις συσφίγγονται και σφυρηλατούνται πιο γερά, γι’ αυτό έχετε το νου σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εύνοιά του.

Επαγγελματικά και χρήμα

Το 2016 θα είσαι πολύ δημιουργικός και ανταγωνιστικός, αγαπητέ Ταύρε. Ο Δίας στην Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου (εκτός των διαστημάτων της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από 5 μέχρι 25 Ιανουαρίου, από 28 Απριλίου μέχρι 22 Μαΐου και από 30 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου), θα σε βοηθήσει να μεταβείς από μια δύσκολη περίοδο σε μια πιο θετική, μέσα από σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα. Αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις και αγαπάς το ρίσκο, ο Μάρτιος είναι ο καλύτερος μήνας για ανοίγματα με επιτυχία. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα δεχτείς πολλές προτάσεις για συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να μελετήσεις καλά, ιδιαίτερα αν έχεις κάνει επαγγελματικά λάθη στο παρελθόν. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, καλό θα είναι να είσαι προσεχτικός με αυτά που θα σου τάξουν, για να σε πείσουν να ξεκινήσεις κάτι άλλο από αυτό που κάνεις μέχρι τώρα. Προτίμησε να είσαι πρακτικός, ρεαλιστής και τα σχέδιά σου να βρίσκονται στην σφαίρα της λογικής και όχι της φαντασίας.

Στα οικονομικά σου, διάφορα οικογενειακά, επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που πρέπει να λύσεις, θα σε υποχρεώσουν να σκεφτείς πιο ανοιχτά και πρακτικά για το πώς πρέπει να χειριστείς τα έσοδα και τα έξοδά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τον Μάιο, θα σου δώσει ευκαιρίες να αναπτυχθείς εκ νέου, αν και πάλι θα υπάρχει ο φόβος ανατροπής, λόγω του δύσκολου παρελθόντος στην οικονομική σου διαχείριση. Το διάστημα των Εκλείψεων του έτους (Έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στους Ιχθείς, Έκλειψη Σελήνης στις 23 Μαρτίου στον Ζυγό, Έκλειψη Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς) απόφυγε να υπερεκτιμήσεις τις καταστάσεις και να κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την μεριά σου, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις ή αγορές, για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα και δεν θα έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις

Προψλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ