Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νίκος Νυφούδης : Μα πόσο ερασιτέχνες είναι αυτοί οι Αριστεροί;

Στο πλευρό των Οινοπαραγωγών βρίσκεται ο πρώτος επιλαχών βουλευτής του Ποταμιού στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Νυφούδης.

Αναφορικά με την επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί ο Ν. Νυφούδης έκανε την εξής δήλωση.


“Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουν βαλθεί να καταστρέψουν οτιδήποτε παραγωγικό στην χώρα. Δεν εξηγείται αλλιώς η πολιτική τους

Τελευταίο τους θύμα ο οινοπαραγωγικός κλάδος. Το κρασάκι μας που λέμε, που δίνει ψωμί σε πάνω από 250.000 οικογένειες.

Η απόφαση για την επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί προσθέτει μία ακόμα σοβαρότατη δυσκολία για τις επιχειρήσεις του τομέα στο ήδη δυσμενές περιβάλλον της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνει η Ένωση Οινοπαραγωγών το επώνυμο ελληνικό κρασί τα τελευταία χρόνια προβάλλει την εικόνα μιας χώρας που δουλεύει με όραμα και καταφέρνει να δημιουργεί μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη οινοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα φορολογήσει ένα γεωργικό τοπικό προϊόν υψηλής αξίας. Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης, εκτός του ότι είναι ένα αναποτελεσματικό μέτρο, πρόκειται να έχει πρόσθετες σοβαρές επιπτώσεις, οι οποίες θα πλήξουν βαρύτατα, όχι μόνο τον οινοπαραγωγικό κλάδο, αλλά ολόκληρη την αλυσίδα, από τον αμπελοκαλλιεργητή έως το τελικό σημείο πώλησης και τον καταναλωτή.

Και αναρωτιέμαι ” Μα πόσο ερασιτέχνες είναι αυτοί οι Αριστεροί; ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του! Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε...