Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κεραυνοί Τζήμερου για ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

Κεραυνοί Τζήμερου εναντίον του πρωθυπουργού μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά για μια ακόμη φορά αναφέρει καυτές αλήθειες ωστόσο δεν αποφεύγει ακραίους χαρακτηρισμούς
Δείτε το σχόλιό του στην πρωσοπική του σελίδα στα social media

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
Τέτοιο θράσος είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά. Τι ζήτησε το τσογλάνι από τους “άλλους”; Να υπογράψουν ότι δεν συμφωνούν στην μείωση των συντάξεων! Σου λέει, ο πανύβλαξ, που νομίζει ότι είναι και πονηρός, ξέρω ότι θα πουν “όχι” και θα έχω να τους το χτυπάω: “εγώ σας ζήτησα να… προασπίσουμε τις συντάξεις αλλά εσείς αρνηθήκατε!” Και θα παραμυθιάζει το πόπολο: “ζήτησα να μου δώσουν τη δύναμη να διαπραγματευτώ με την κακούργα τετρόικα την διατήρηση των συντάξεων, αλλά αυτοί τορπίλισαν την… εθνική προσπάθεια!”
Άκου, γελοίε – κι εσύ κι οι υπόλοιποι του τετραγωνισμού του κύκλου: από την αρχή της κρίσης η τρόικα ένα πράγμα είπε και στους προηγούμενους και στην ΠΦΑ: “εμείς αναλαμβάνουμε να εξυπηρετούμε τα δάνειά σας, για να μην χρεοκοπήσετε, εσείς αναλαμβάνετε να μην κάνετε άλλα χρέη”. Το ασφαλιστικό είναι τρία νούμερα όλα κι όλα: 30 δισ. κοστίζουν χοντρικά οι συνταξιούχοι στην Οικονομία κάθε χρόνο. Τα 17 δισ. τα βάζει ο φορολογούμενος, τα 13 δισ. οι ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία. Αλλά κάθε χρόνο ο φορολογούμενος βάζει και περισσότερα γιατί αυξάνεται ο αριθμός των συνταξιούχων και μειώνεται ο αριθμός των εργαζομένων, άρα μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές.
Θα έπρεπε ΟΛΟΣ ο πολιτικός κόσμος, από το 1990 ήδη, να προτείνει ένα σύστημα που ΚΑΙ θα μείωνε το ύψος των συντάξεων ΚΑΙ θα αύξανε την ηλικία συνταξιοδότησης, ΚΑΙ θα περιόριζε τις κατηγορίες των δικαιούχων. Αντιθέτως όλοι ληστεύαμε τα παιδιά μας μιλώντας για δήθεν μεταρρύθμιση που ΟΥΤΕ θα μείωνε το ύψος των συντάξεων ΟΥΤΕ θα αύξανε την ηλικία συνταξιοδότησης, ΟΥΤΕ θα περιόριζε τις κατηγορίες των δικαιούχων. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!
Δεν είναι θέμα πολιτικής βούλησης ή διαπραγμάτευσης. ΑΠΛΩΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Καί τώρα που όχι απλώς έφτασε ο κόμπος στο χτένι, αλλά το πέρασε και σπάσαν και τα χτένια και κοπήκαν και οι κλωστές, ψάχνει το σίχαμα να βρει συνενόχους. Αυτός που φλόμωσε με παραμύθι όλον τον κόσμο για λεφτά που θα του δώσουν γιατί.. ξέρει να διαπραγματεύεται. Να διαπραγματεύεται ποιος; Ο άχρηστος! Ο άσχετος! Ο αγράμματος! Το IQ αμοιβάδας! Το ρεζίλι της οικουμένης!
Στα τέσσερα, απατεώνες. Περιμένουμε να σας δούμε να συντρίβεστε κάτω από το βάρος των εγκλημάτων σας. Και μην έχετε αμφιβολίες για τη συνέχεια: Κανένας οίκτος. Κανένας! Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 97 Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη, γεγονός που τον...