Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εκδικούνται τους εργαζόμενους και τους άνεργους

Λουσθείτε τους τώρα όλοι σας. Και εσείς του ΣΥΡΙΖΑ που τους κανακεύατε όλα τα χρόνια αλλά ωρύεστε πως δεν κυβερνήσατε. Μαζέψτε αν μπορείτε και κυρίως αν τολμάτε το συνονθύλευμα των αστοιχείωτων, ανίκανων και τεμπέληδων “πατριωτών” που τους μάθατε να δυναμιτίζουν την ίδια την οικονομία είτε λέγεται ΣΕΒ είτε ΓΣΕΕ. Αυτό καταφέρατε. Εμφύλιο του υπόκοσμου με τους εργαζόμενους.

Τι άλλο να συμβολίζει μια βόμβα στον ΣΕΒ εκτός από μήνυμα προς τους δυσεύρετους επενδυτές να μην τσακιστούν να έλθουν στην Ελλάδα να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας γιατί θα τους υποδεχθούν βόμβες, εμπρησμοί και αναρχία.

Γιατί ποιος από δαύτους είναι σε θέση να καταλάβει τι σημαίνει οικονομία. Τι σημαίνει απασχόληση. Τι σημαίνει αμοιβή εργασίας. Τι σημαίνει θέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Οι ληστές σαν τον Ρωμανό ή οι επαγγελματίες δολοφόνοι σαν τους Ξηρούς και τον Κουφοντίνα;

Μόνο η συντρόφισσα Λέβα τους καταλάβαινε και αυτοί που διορίσθηκαν στο κράτος για να τους κουλάρουν… κατά πως λέει ο σύντροφος Πανούσης.

Προσωπικά πιστεύω πως αν οι πραγματικοί ιδεολόγοι αναρχικοί του πλανήτη συγκροτούσαν Διεθνή Ομοσπονδία Αναρχικών θα έβαζαν ρητή δέσμευση στα μέλη τους να μην διανοηθούν να έχουν επαφή με τον ελληνικό αναρχικό συρφετό.

Φταίει και γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ; Όχι δεν φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτό το μπουλούκι του τίποτε είναι που παραδόθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ στους ιστρούχτορες της κακιάς ώρας όπως παλαιότερα από τους τριτοκοσμικούς του ΠΑΣΟΚ και τους ανίκανους της Νέας Δημοκρατίας που προκάλεσαν τις “επετείους” εμπρησμού της Αθήνας.

Η γελοιοποίηση της Βουλής από τον ληστή Ρωμανό ήταν έργο της κυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Σαμαρά.

Αυτούς παρέλαβαν οι όμοιοί τους ινστρούχτορες να τους “διδάξουν” για την ελληνική ολιγαρχία, τον καπιταλισμό και τους καταχτητές… επενδυτές που πίνουν το αίμα της εργατιάς και τρώνε το ψωμί του φτωχού εργάτη.

Και τώρα να τα χαΐρια όλων σας. Την ώρα που, ως κυβέρνηση, ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη να λειτουργήσει και ένα μικρομάγαζο για να δουλέψει έστω και ένας από τους 1.500.000 άνεργους, έρχονται οι “σπουδαστές” της αναρχίας να κάψουν, λέει, τον ΣΕΒ για να πάρουμε μάθημα όσοι μιλάμε για την πλουτοκρατία…

Ας γκρεμίσουν το κτίριο του ΣΕΒ στην Ξενοφώντος. Ε, και; Θα χάσει η Βενετιά βελόνι… Ας πάνε λίγο πιο πέρα και ας ανατινάξουν και τα παλαιά γραφεία του Μποδοσάκη. Και τι έγινε;

Ας ανατινάξουν και τον Σκαραμαγκά να μην μας θυμίζει τον Νιάρχο. Μήπως σκοτίστηκε κανείς στην Ελλάδα που τα συγκροτήματα της Πειραϊκής Πατραϊκής στην Πάτρα είναι κουφάρια και στέκια ναρκομανών; Που ο όμιλος ΙΖΟΛΑ γνωστός σε όλη την Ευρώπη είναι άγνωστος για τους Έλληνες της μεταπολίτευσης;

Η αριστερή προπαγάνδα τους έμαθε μόνο για τους καπιταλιστές με τα λεφτά του σχεδίου Μάρσαλ, τα θαλασσοδάνεια, τα λεφτά στην Ελβετία, την ολιγαρχία και τα σκοτεινά κέντρα της βιομηχανίας, τον ΣΕΒ και τους μικρομεσαίους που κλέβουν τα δάνεια… Μόνο αυτά. Τίποτε άλλο.

Ποιος από αυτούς στάθηκε στην άλλη πλευρά της ιστορίας. Στην εποχή που κάποιοι άλλοι αγράμματοι, αλλά από φτώχεια και όχι από τεμπελιά, φόρεσαν τα τσαρούχια τους και κατέβηκαν στις πόλεις για να σκουπίζουν μαγαζιά με το όνειρο κάποτε να φτιάξουν και αυτοί μια παράγκα έστω που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μαγαζί.

Και αυτοί οι αγράμματοι τα κατάφεραν. Και μάλιστα αμέσως μετά τον πόλεμο και μέσα στον εμφύλιο.

Τα κατάφεραν και έφτιαξαν χαλυβουργίες, τσιμεντάδικα, λιπάσματα, σιδεράδικα, ναυπηγεία, χαρτοβιομηχανίες, τρόφιμα, γαλατάδικα, γιαουρτάδικα, βιομηχανίες ξύλου, βιομηχανίες αμύνης, παπουτσάδικα και ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι για να στηθεί από οικοδομικά υλικά μέχρι συσκευές.

Τα κατάφεραν και έχτισαν μεγάλα εργοστάσια. Και έβαλαν να δουλέψουν μέχρι 1.200.000 άτομα από τα 3.000.000 που διέθετε ο τόπος μας για εργασία.

Τα κατάφεραν και έγιναν γνωστοί στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ινδία και στην Κίνα.

Ποιος από αυτούς τους άχρηστους και τεμπέληδες “πατριώτες” που βάζουν τις βόμβες γνωρίζει ότι οι Κινέζοι φορούσαν μέχρι και ελληνικά μεταξωτά και έσπερναν με ελληνικά λιπάσματα.

Ότι οι Παριζιάνοι προτιμούσαν το ελληνικό τζην και οι Άγγλοι και Ελβετοί ψώνιζαν ελληνικά χαλυβουργικά προϊόντα.

Ποιος είπε σε αυτούς τους άχρηστους ότι το ελληνικό τσιμέντο έχτισε τα μεγαλύτερα κτίρια σε Ευρώπη και Αμερική και ότι το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο έχει και ελληνικές κλιματιστικές εγκαταστάσεις.

Αυτά δεν τα λέει βέβαια κανένας ινστρούχτορας. Κανείς τους δεν θα τολμούσε να πει ότι στα γραφεία του ΣΕΒ της Ξενοφώντος έχουν περάσει δωρητές της οικονομίας και χρηματοδότες νοσοκομείων, μεταπτυχιακών σπουδών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και κέντρων.

Αυτό που γνωρίζουν οι αστοιχείωτοι “επαναστάτες” θύματα του αριστερού επαγγελματισμού είναι τα σκοτεινά κέντρα της ντόπιας και της ξένης ολιγαρχίας που φωλιάζουν στα κάστρα του καπιταλισμού όπως το κτίριο του ΣΕΒ. Δοξάστε μας. Αυτή είναι η Ελλάδα που ζητάει επενδύσεις και επενδύτες. Μην βιάζεστε . Έρχονται…

Του Γιώργου Κράλογλου
capital.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ