Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 429-430-431-432-433

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδιο 429-430-431-432-433
Για το video του επεισοδίου 429 κλικ ΕΔΩ 430 ΕΔΩ, 431-432 ΕΔΩ και 433 ΕΔΩ

Επεισόδιο 429

Μετά από συζήτηση, η Μελίνα δηλώνει έτοιμη να κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει τον Αχιλλέα. Αντίθετα η Βασιλική κι ο Μηνάς, έρχονται στα μαχαίρια κατόπιν απαίτησης του πρώτου.. ν’ αποκτήσει διάδοχο. Στο τούνελ του κτήματος Δημοσθένους, μετά το γκρέμισμα του τοίχου, η αποκάλυψη ενός δωματίου φέρνει στην επιφάνεια φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά κι ερωτηματικά. Η απόφαση της Αναστασίας να ενσωματωθεί στην εταιρεία του Ματθαίου, μετά από πρότασή του, φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε Διαμαντή και Σήφη.

Η Δάφνη, καταφέρνει να σπείρει το ζιζάνιο της ζήλιας στο Μανωλιό, προκειμένου να τον κάνει να γυρίσει στη Κωνσταντίνα, ενώ παράλληλα η Κωνσταντίνα δέχεται επίσημη πρόταση γάμου απ’ τον Κίκη. Η Όλγα, ενοχλημένη απ’ τον Σήφη, που την έστησε τελευταία στιγμή για χατίρι της Στεφανίας, θα προβεί σε μία ανακοίνωση που θα τον κάνει να χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Ο Αχιλλέας δέχεται ν’ ακούσει την Μελίνα, παρότι δείχνει αμετάκλητος στην απόφασή του να χωρίσουν οριστικά.

Επεισόδιο 430

Απελπισμένη από την ανυποχώρητη στάση του Αχιλλέα, η Μελίνα κάνει μια τελευταία κίνηση, προκειμένου να του αποδείξει τη δύναμη της αγάπης της και χωρίς να υπολογίζει τίποτα αποφασίζει να τον διεκδικήσει όσο ποτέ άλλοτε, ενώ ο Αχιλλέας από την πλευρά του κάνει μια κίνηση που θα την εκπλήξει. Ο Πάτροκλος αποφασίζει να ξεμπερδέψει μια και καλή με τον Σήφη, αφού πια είναι σίγουρος ότι πρόκειται πολύ σύντομα να αποκαλύψει τη συμμετοχή του στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας..

Κυνηγημένη από το παρελθόν και τις αποκαλύψεις που επίκεινται, η Χρυσάνθη επισκέπτεται την παλιά φίλη της Χέλγκας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Στο μεταξύ, η Αναστασία, παρά τις αντιρρήσεις του Διαμαντή και του Σήφη, φεύγει από τα Χανιά, προκειμένου να εγκατασταθεί με τον Ματθαίο στην Κύπρο. Η Κωνσταντίνα ανακοινώνει στον Μανωλιό πως τον χωρίζει, αλλά και ο Μηνάς με τη Βασιλική συνειδητοποιούν το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η σχέση τους και παίρνουν από κοινού αποφάσεις…

Μπρούσκο – Επεισόδιο 430

Η Μελίνα, διαλυμένη, ετοιμάζεται ν’ αφήσει πίσω της για πάντα την Κύπρο και τον Αχιλλέα. Ο Σήφης ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι είναι αρνητικός στη πιθανότητα ενός νέου γάμου, ενώ ρίχνει ευθύνη στον Παύλο, ότι ενθάρρυνε την Αναστασία να πάρει λάθος αποφάσεις. Στο μεταξύ ο Ματθαίος δέχεται να συνεταιριστεί με τον Νικηφόρο. Η απέχθεια που της προκαλεί ο Διαμαντής, καθώς και φίλη της Χέλγκας αποδεικνύουν ότι η Χρυσάνθη κρατάει καλά κρυμμένο ένα μυστικό απ’ το παρελθόν.

Η Δάφνη θέλοντας να επιβεβαιωθεί, προκαλεί εσκεμμένα τον Μάρκο για να ζηλέψει, φτάνοντάς τον σε σημείο να πιαστεί στα χέρια με τον Μηνά. Ο Μανωλιός, για μια ακόμη φορά δημιουργεί στους Ματθαίους αναστάτωση με τα καμώματά του, ενώ παράλληλα η Κωνσταντίνα απαντά στην πρόταση γάμου του Κίκη. Μπροστά στον φόβο μην αποκαλυφθεί η συμμετοχή του στην απαγωγή της Μελίνας, ο Πάτροκλος επιχειρεί να «κλείσει» μια για πάντα κάποια στόματα. Ο Αχιλλέας τρομάζει όταν δέχεται μες στη νύχτα τηλεφώνημα της Μελίνας, που έντρομη καλεί σε βοήθεια!

Μπρούσκο – Επεισόδιο 431

Ο Αχιλλέας πανικόβλητος τρέχει στους στάβλους, μετά το αγωνιώδες τηλεφώνημα της Μελίνας και μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει εκεί. Ο Πάτροκλος στήνεται έξω από το σπίτι του Σήφη, αποφασισμένος να ξεμπερδεύει μια και καλή μαζί του. Η Αναστασία υπογράφει με τους Ματθαίους τα συμβόλαια ένταξής της στην εταιρία τους και μια νέα εποχή ξεκινάει για όλους. Από την πλευρά του ο Νικηφόρος ζητάει από την Χρυσάνθη τα χρήματα που θα του επιτρέψουν να γίνει συνέταιρος των Ματθαίων στο κτήμα Δημοσθένους, με σκοπό να περάσει στην τελική φάση του σχεδίου του.

Στο μεταξύ ο Μανωλιός προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αλεξάνδρα να πάει μαζί του στα Χανιά και να υποκριθούν πως έχουν ερωτική σχέση, για να ζηλέψει η Κωνσταντίνα, ενώ η Δάφνη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική πως η Κωνσταντίνα είναι αυτή που επηρεάζει αρνητικά τον Μηνά. Η συνάντηση Διαμαντή και Χρυσάνθης στο σπίτι του Πάτροκλου, θα αποκαλύψουν μια παλιά ιστορία μίσους που τους συνδέει και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη που θα αλλάξει τις ζωές τους…

Μπρούσκο – Επεισόδιο 432

Ο Ματθαίος πανικοβάλλεται όταν ο έντονος πόνος στο στήθος του, οξύνεται ακόμη περισσότερο.. αποφασίζει όμως να το κρατήσει μυστικό απ’ όλη την οικογένεια και να το χειριστεί μόνος. Παράλληλα, πληροφορίες από το παρελθόν του, σε σχέση με την πρώτη του γυναίκα, έρχονται στο φως.. που σοκάρουν και ταρακουνούν πολύ τον Παύλο, αφού η έγνοια του είναι το καλό της Αναστασίας. Η Αλίκη προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει τον Χρήστο να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί και να παντρευτούν.. οι απόψεις της όμως είναι ιδιαίτερα προχωρημένες.. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη ανησυχεί πολύ για την τόσο βιαστική απόφαση της Κωνσταντίνας να παντρευτεί τον Κίκη.. και με έμμεσο τρόπο, προσπαθεί να την αποθαρρύνει.. ενώ ο Μανωλιός φαίνεται να έχει πέσει σε μεγάλη κατάθλιψη..

Μεγάλο πόνο περνάει και ο Μηνάς με τη Βασιλική.. αφού το πείσμα και η επιθυμία του για ένα παιδί.. και η άρνηση εκείνης.. οδηγούν τη σχέση τους σε αδιέξοδο.. Στο μεταξύ ο Μηνάς μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Όλγας και μένει άναυδος.. Το ίδιο σαστισμένοι μένουν και ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, όταν βλέπουν το Νεκτάριο με την Αλεξάνδρα να φιλιούνται. Ο Πάτροκλος προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του, είναι αποφασισμένος να βγάλει το Σήφη από τη μέση μια καλή και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του…

Για τα επόμενα επεισόδια
434-435 ΕΔΩ
436-437-438 -439-440-441 ΕΔΩ
442-443-444-445-446-447 ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό θα είναι το τέλος του Μπρούσκο!

Η Ελένη Βαΐτσου μιλά στο logiastarata.gr για το επόμενο βήμα της στο θέατρο

Για επεισόδια
422 ΕΔΩ
423 ΕΔΩ
424 ΕΔΩ
425 ΕΔΩ
426 ΕΔΩ
427 ΕΔΩ
428 ΕΔΩ
429 ΕΔΩ
430 ΕΔΩ
431-432 ΕΔΩ
433 ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη Πάει και για 4η σεζόν το Μπρούσκο; Τι αποκαλύπτει ο Κούλλης Νικολάου

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος
για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ