Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΡΗΣ 1-2

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισαν οι «κίτρινοι» παρά την κακή κατάσταση του «Ανθή Καραγιάννη»!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης της Γ’ Εθνικής υπήρχαν φόβοι πως το ματς δεν θα ξεκινήσει καθώς το γήπεδο της Καβάλας είχε μετατραπεί σε… λίμνη, ωστόσο οι δυο ομάδες κατάφεραν να αγωνιστούν και πρόσφεραν θέαμα, με τον Άρη να πανηγυρίζει τεράστιο «τρίποντο» με ανατροπή!

Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα ο Μπαρτσιάνι έπιασε την κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, έπειτα από σέντρα του Παππά. Το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους βρήκε την Καβάλα να προηγείται 1-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης αντέδρασε.

Στο 64ο λεπτό ο Καπνίδης επίσης με κεφαλιά επανέφερε την ισορροπία στο σκορ για να έρθει ο Πόι στο 83ο λεπτό να λυτρώσει τους «κίτρινους», ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή!

ΚΑΒΑΛΑ: Aθανασίου, Σταματόπουλος, Λιόλιος, Μαργαρίτης, Δέντσας, Παληγιώργος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Κανούλας, Καζάκης

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβo, Παυλίδης, Ενλουντούλου, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.
onsports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Κουράκος και Αφροδίτη το νέο ζευγάρι της σειράς;

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Τα πάνω κάτω θα δούμε στην σειρά Η Γη...