Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χ. Θεοχάρης: Χωρίς αλλαγές στην πολιτική και τα πρόσωπα η ανάπτυξη δε θα έρθει

Απαισιόδοξος ως προς το αν αυτή η τετραετία «θα αποτελέσει την τετραετία εξόδου από την κρίση», όπως ανέφερε χθες στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον Alpha 989.

Όπως είπε ο κ. Θεοχάρης «χωρίς αλλαγές στην πολιτική και στα πρόσωπα, η ανάπτυξη δεν θα έρθει και αργά ή γρήγορα ο Πρωθυπουργός θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο και τότε θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός θα κριθεί όχι από το αν διαπραγματεύτηκε, αλλά από το αν θα καταφέρει να φέρει επενδύσεις που θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας. Δυστυχώς, πρόσθεσε, «προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε δει μόνο παγώματα και παλινδρομήσεις, ενώ βάσει του προσχεδίου του προϋπολογισμού, όλοι οι βασικοί δείκτες της οικονομίας έχουν χειροτερέψει το 2015 συγκρινόμενοι με το 2014 και θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν και το 2016».

Κατηγόρησε τέλος τον κ. Τσίπρα ότι «αρνούμενος την κριτική από την αντιπολίτευση, μας γυρνάει πίσω στις εποχές του ‘δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ