Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 414-415-416-417-418

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 414-415-416-417-418

Δείτε σε video το επεισόδιο 414 ΕΔΩ το 415 ΕΔΩ το 416 ΕΔΩ 417 ΕΔΩ 418 ΕΔΩ

Επεισόδιο 414

Η μέρα του γάμου της Αναστασίας και του Ματθαίου έχει φτάσει και οι προετοιμασίες κορυφώνονται με τα κυπριακά έθιμα του γάμου να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το ζευγάρι και τους πολυάριθμους καλεσμένους του. Μοναδικό «αγκάθι» για τον Ματθαίο, η άρνηση της γιαγιάς Ανδριανής να παραστεί στον γάμο και ο Σήφης. Στο μεταξύ ο Παύλος Γιαννακάκης κάνει μια συζήτηση με τον Ματθαίο και τον προϊδεάζει για κάποιους πιθανούς εχθρούς που καραδοκούν και τον ορκίζει να προσέχει την Αναστασία.

Η Κωνσταντίνα εντελώς τυχαία πέφ
τει πάνω σε μια σκηνή τρυφερών περιπτύξεων ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Πάτροκλο και παθαίνει σοκ. Ο Παύλος συναντιέται με τη Χρυσάνθη στη Λευκωσία και της ζητάει να είναι ξανά μαζί. Η αντιμετώπισή της θα τον ξαφνιάσει. Η τελετή του γάμου Ματθαίου- Αναστασίας ξεκινάει ….και μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες!!

Επεισόδιο 415

Η παρουσία της γιαγιάς Ανδριανής και του Σήφη στο γάμο, δίνει χαρά στους μελλόνυμφους. Όταν όμως αρχίζει η βάφτιση του μωρού τους, τα χαμόγελα παύουν και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους άμεσους συγγενείς… Παράλληλα η Χρυσάνθη, μ’ ένα χάρτη στα χέρια, «οργώνει» το κτήμα Δημοσθένους, ψάχνοντας ένα συγκεκριμένο σημείο. Στο μεταξύ στην Κρήτη, Όλγα, Αλίκη και Κίκης, τα πίνουν παρέα έχοντας ο καθένας το πρόβλημά του. Ο Μανωλιός περιφέρεται με τη ράβδο χρυσού πάνω του κι επιχειρεί να την πουλήσει στον Αχιλλέα που το διασκεδάζει, σ’ αντίθεση με τη Μελίνα που ανησυχεί μη τον ληστέψουν.

Στο γλέντι του γάμου, η Δάφνη που έχει πιει πολύ αλκοόλ θα προβεί δημοσίως σ’ ανακοινώσεις που θα ξαφνιάσουν τον Μάρκο. Η αναχώρηση της Χρυσάνθης για Ελβετία, περιέργως χαροποιεί τον Νικηφόρο. Ο Σήφης επιστρέφει στα Χανιά με τη Στεφανία, η οποία όταν διαπιστώνει ότι προτεραιότητά του είναι να δει την Όλγα, ζητάει τη βοήθεια ενός αγαπημένου προσώπου.. για να φύγει απ’ το σπίτι.

 Επεισόδιο 416

Ο Σήφης και η Όλγα νιώθουν σίγουροι πλέον με τις επιλογές του και έρχονται ακόμα πιο κοντά συναισθηματικά.. Η Στεφανία επιμένει να φύγει από το σπίτι της, σίγουρη πια για τα ψέματα του πατέρα της. Όταν το μαθαίνει αυτό ο Σήφης όμως εξοργίζεται και γίνεται πολύ σκληρός μαζί της. Χωρίς να πει τίποτα ο Μηνάς, βρίσκει τη ράβδο χρυσό του Μανωλιού, την παίρνει και την κρύβει.. Μόλις συνειδητοποιεί όμως ο Μανωλιός ότι την έχασε, πανικοβάλλεται και τρέμει την αντίδραση της Κωνσταντίνας. Η Δήμητρα είναι θλιμμένη και παραδέχεται κι αυτή τον έρωτά της στον Πάτροκλο, όμως όταν τους βλέπει η Κωνσταντίνα να φιλιούνται, προσπαθεί μαζί με τη Δάφνη να του μιλήσουν. Ο Αχιλλέας κάνει παράπονα στην Μελίνα και ζητά όλο και περισσότερη προσοχή και σημασία από εκείνη.

Ο Μηνάς έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά προς τη Βασιλική, γεγονός που την βάζει σε περίεργες σκέψεις. Η Αλεξάνδρα και ο Νεκτάριος συνεχίζουν τα ερωτικά τους ραντεβού, μόνο που τα πράγματα μοιάζουν να περιπλέκονται, όταν ο Νεκτάριος αρχίζει να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον… Η Αναστασία και ο Ματθαίος αιφνιδιάζονται, όταν από το καινούργιο τους σπίτι, βλέπουν να βγαίνει ο ίδιος άντρας που ήθελε να του πουλήσει το σκάφος και τον είχε κτυπήσει τότε στο κεφάλι.

Επεισόδιο 417

Ματθαίος και Αναστασία επιστρέφουν Κρήτη και μια άσχημη έκπληξη τους περιμένει όταν μπαίνουν στο σπίτι τους. Παράλληλα οι ετοιμασίες για το γλέντι του γάμου στα Χανιά, συνεχίζονται. Ο Μηνάς είναι σίγουρος πως η Βασιλική είναι ήδη έγκυος και δεν την αφήνει να πάρει ανάσα από τις περιποιήσεις, ενώ ο Μανωλιός μαθαίνει πως ο Κίκης είναι αυτός που έδωσε τη ράβδο χρυσού στην Κωνσταντίνα και έξαλλος αποφασίζει να του ζητήσει τον λόγο.

Στο μεταξύ, η Δάφνη «κλασικά» έχει μετανιώσει που έδωσε υπόσχεση γάμου στον Μάρκο και προσπαθεί να το τραβήξει πίσω. Ο Διαμαντής δέχεται πρόσκληση για ένα μυστικό και περίεργο ραντεβού, που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τα σκοτεινά σχέδια με στόχο το επόμενο χτύπημά εναντίον των Ματθαίων. Η ξαφνική παρουσία του Διαμαντή στο γλέντι του γάμου στα Χανιά, θα πυροδοτήσει απρόοπτες εξελίξεις και αντιδράσεις.

 Επεισόδιο 418

Μετά την αναστάτωση που προκαλεί η παρουσία του στο γλέντι του γάμου, ο Διαμαντής καλυμμένος πίσω απ’ το όνομα της νύφης του Άννας, ετοιμάζει το επόμενο βήμα αγοράζοντας μεγάλες εκτάσεις μ’ αμπέλια. Ματθαίος κι Αναστασία, βάζουν στην άκρη τις διαφορές τους και φεύγουν για ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο, ενώ ο Νικηφόρος, δίχως να χάσει χρόνο πλησιάζει με δόλιο σκοπό τον Διαμαντή. Η υπερβολική περιποίηση του Μηνά προς τη Βασιλική, πιστεύοντας πως έχει μείνει έγκυος, γεννά υποψίες στην τελευταία ότι την απατά. Ο Μανωλιός βλέπει τυχαία τον Σήφη με την Όλγα σε τρυφερό τετ-α-τετ.. κάτι που του ξεφεύγει ενώπιον της Στεφανίας, ξεσηκώνοντας και πάλι τον θυμό της μικρής.

Την ίδια στιγμή, η Δάφνη, έχοντας αντιληφθεί την ανασφάλεια που νιώθει ο Αχιλλέας απ’ την εκδήλωση αγάπης της Στεφανίας προς τη Μελίνα, επιχειρεί να τον καθησυχάσει. Παράλληλα ο Αχιλλέας, συναντά κρυφά απ’ τη Μελίνα τον Σήφη και του εκμυστηρεύεται τους φόβους του για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ζωές τους


Τα επόμενα επεισόδια 419-420-421-422-423 ΕΔΩ
424-425-426-427-428 ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελένη Βαΐτσου μιλά στο logiastarata.gr για το επόμενο βήμα της στο θέατρο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ 408 ΕΔΩ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 407 ΕΔΩ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 406

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 405 ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη Πάει και για 4η σεζόν το Μπρούσκο; Τι αποκαλύπτει ο Κούλλης Νικολάου

409 ΕΔΩ
410 ΕΔΩ
411 ΕΔΩ
412 ΕΔΩ
413 ΕΔΩ
414 ΕΔΩ
415 ΕΔΩ
416 ΕΔΩ
417 ΕΔΩ
418 ΕΔΩ
419 ΕΔΩ
420 ΕΔΩ
421 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος
για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ