Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόσωπα για κυβερνητικές θέσεις θα προτείνει το Ποτάμι

Εγώ δεν θέλω να γίνω υπουργός, τόνισε σε συνέντευξή του ο Σταύρος Θεοδωράκης – Θέλω να εισηγηθώ έναν άλλο τύπο πολιτικής, εξηγεί

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινώσει το Ποτάμι τα άτομα που πιστεύει ότι μπορούν να παίξουν κυβερνητικό ρόλο, κάτι σημαντικό για την επόμενη διακυβέρνηση.

«Οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να γίνονται με τη λογική του μοιράσματος υπουργείων. Το Ποτάμι θα δείξει μέσα από συγκεκριμένα πρόσωπα που θα προτείνει το πλαίσιο της κυβέρνησης που πιστεύει ότι θα πρέπει να έχει ο τόπος», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και το ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90.1 FM».

Μάλιστα, δεν απέφυγε να αναφερθεί και στη δική του παρουσία σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα, λέγοντας: «Δεν θα συμμετέχω σε κυβέρνηση. Δεν θέλω να γίνω υπουργός. Θέλω με το παράδειγμά μου να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο. Δεν άφησα τη δημοσιογραφία για να γίνω υπουργός, αλλά για να εισηγηθώ έναν άλλο τύπο πολιτικής».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στο ντιμπέιτ λέγοντας: «Πρέπει να ξεφύγουμε από την παλιά μορφή του debate όπου είναι είναι οκτώ αρχηγοί σ’ ένα πάνελ και τους ρωτούν δημοσιογράφοι χωρίς δυνατότητα διαλόγου. Δεν είμαστε εχθροί, είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, πρέπει να κάνουμε μεταξύ μας διάλογο».

Τέλος, ερωτώμενος για το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές ανέφερε «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει τον κόσμο. Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ είναι από τις μεγαλύτερες στην πολιτική ιστορία. Πολύ δύσκολα ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεπεράσει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...