Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νάντια Γιαννακοπούλου; Είμαστε πάντα δίπλα στον αγρότη. Με προτάσεις, λύσεις, σχέδιο και πρόγραμμα.

Στη γιορτή της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στην Κυπαρισσία παραβρέθηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συπαράταξη Νάντια Γιαννακοπούλου, μαζί με τους συνυποψηφίους της Γιάννη Κατσαργύρη, Γιώτα Τσαούση-Σβερκούνου και ΚώσταΤσαπόγα.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι τηςΔημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφτηκαν καταστήματα και καφενεία της Κυπαρισσίαςκαι των Φιλιατρών, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους τηςπεριοχής

Στις συζητήσεις μαζί τους, η Νάντια Γιαννακοπούλου στα καταστήματα και καφενεία, τόνισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις προεκλογικές τουυποσχέσεις και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα παραπλάνησε τους αγρότες. Αντί για το αφορολόγητο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερε φόρο 26% από το πρώτο ευρώ,προκαταβολή φόρου 100%, κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου και τριπλασιασμό εισφορών στον ΟΓΑ.

Δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοσθούν αυτά τα αντιπαραγωγικά καικαταστροφικά μέτρα για τους αγρότες. Δεν θα αφήσουμε να βυθιστεί στην ύφεση οαγροτικός τομέας, που κράτησε όρθια την χώρα τα πιο δύσκολα χρόνια της.

Η ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής πρέπει να είναι προτεραιότητά μας.

Με προτάσεις, λύσεις, σχέδιο και πρόγραμμα μπορούμε να στηρίξουμε τη βιωσιμότητα των εκμεταλλεύσεων και να εφαρμόσουμε ένα δίκαιο σύστημα ώστε να συμβάλλουν οι αγρότες σύμφωνα με τις δυνάμεις τους.

Να κάνουμε βασική επιλογή μας την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με ταυτότητα.

Να διασυνδεθεί η αγροτική παραγωγή με τον τουρισμό, για να αναδείουμετις ομορφιές του τόπου μας.

Και κυρίως να επιδιώξουμε την ενασχόληση περισσότερων νέων ανθρώπων μετ ην πρωτογενή παραγωγή, με κίνητρα και ενίσχυση από το κράτος.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πάντα δίπλα στον αγρότη. Όλοι μαζί μπορούμε, και θα τα καταφέρουμε.»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78 Επεισόδιο 76 Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη...