Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 395-396-397-398-399

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 395-396-397-398-399
Δείτε το video του 395 ΕΔΩ, το 396 ΕΔΩ, το 397 ΕΔΩ , το 398 ΕΔΩ και το 399 ΕΔΩ
,
Επεισόδιο 395

Αχιλλέας, Μελίνα, Νεκτάριος και Αναστασία ζουν τις χειρότερες μέρες της ζωής τους, περιμένοντας με αγωνία ένα νέο. Αποφασίσουν να ξεκινήσουν έρευνες στη θάλασσα. Ο Διαμαντής δέχεται ένα ακόμα πλήγμα, όταν μαθαίνει πως ο Παύλος έχει δεσμεύσει όλους του τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο άλλοτε κραταιός Διαμαντής Νικολάου, έχει μείνει χωρίς ένα ευρώ. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος Απέργης καταφέρνει να μπει και στο περιβάλλον του Παύλου Γιαννακάκη, σφίγγοντας έτσι τον κλοιό ακόμα πιο πολύ. Ο Σήφης, με χαλαρό τρόπο προσπαθεί να εξηγήσει στην Όλγα, τη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, ενώ η Δάφνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να «ξελογιάσει» τον Μάρκο και παράλληλα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της στον Μηνά, ο οποίος θέλει με .. δόλιο σχέδιο, να αφήσει έγκυο τη Βασιλική.

Επεισόδιο 396

Αχιλλέας, Μελίνα, Νεκτάριος και Αναστασία, αρνούνται να δεχτούν πως ο Ματθαίος δεν ζει και παλεύουν να εμψυχώσουν ο ένας τον άλλον, η αυτοκτονία όμως ενός πασίγνωστου άντρα στην Κύπρο τους προκαλεί εκ νέου αναστάτωση.

Ο Πάτροκλος είναι συνεχώς στο πλευρό του Διαμαντή, που ‘χει λυγίσει μπροστά στην οικονομική καταστροφή. Ο Σήφης διαπληκτίζεται άσχημα με την Χρυσάνθη, για τη σχέση της με τον πατέρα του, αλλά μετά από επιμονή της Στεφανίας να δει τον παππού της, αναγκάζεται να έρθει σ’ επαφή με τον Παύλο. Πάνω στην αγωνία για τον Ματθαίο, η Μελίνα φέρεται εχθρικά στη Μάρθα, όταν την εκλιπαρεί να πάρει για λίγο το μωρό στο σπίτι της. Η επανεμφάνιση της άγνωστης που ακούει στο όνομα «Ξένια» δίνει τροφή για κουτσομπολιό σε Δάφνη, Κωνσταντίνα, Μανωλιό, με τον Μάρκο ως συνήθως να προσπαθεί να τους συνετίσει. Με τις οδηγίες της Δάφνης, ο Μηνάς απέχει απ’ το σεξ, περιμένοντας τις γόνιμες μέρες τις Βασιλικής.. για να την αφήσει έγκυο. Μετά από άκαρπες εκτενείς έρευνες για τον Ματθαίο, σε ξηρά και θάλασσα, Αχιλλέας, Νεκτάριος κι Αναστασία, καταρρέουν στο άκουσμα πως ο αγαπημένος τους.. πιθανότατα να μην βρίσκεται πια στη ζωή….

Επεισόδιο 397

Όλοι είναι ανάστατοι αφού μέχρι στιγμής, ο Ματθαίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής, και όλα δείχνουν προς το χειρότερο.. Παράλληλα ο Μηνάς, λέει στον Σήφη για την εξαφάνιση του Ματθαίου κι ο Σήφης σπεύδει να συμπαρασταθεί.

Το μόνο που απομένει πια είναι να αρχίσουν τις έρευνες και στο βυθό της θάλασσας. Αυτό που δείχνουν οι έρευνες όμως συγκλονίζει και καταρρακώνει τους πάντες. Ο Διαμαντής προσπαθεί να πείσει τον Σήφη να σταθεί στο πλάι του, παρά τα λάθη του παρελθόντος.. Ο Παύλος εξαγριώνεται με την Χρυσάνθη, όταν εκείνη τολμάει να μιλήσει με τα πιο ταπεινωτικά και προσβλητικά λόγια για τον γιο του. Το ποτήρι όμως ξεχειλίζει όταν η ίδια τον βάζει σε δίλημμα να διαλέξει μεταξύ εκείνης και του Σήφη. Ο Μανωλιός φροντίζει να διαδώσει τα κουτσομπολιά, για το νέο φλερτ της Λουκίας με τον Νικηφόρο. Και η Ξένια αναλαμβάνει να παίξει το δικό της ύπουλο παιχνίδι! Ο Μάρκος δεν μπορεί να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον Νικηφόρο, και παροτρύνει τον Παύλο να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον τύπο. Η Μελίνα μην αντέχοντας άλλο τη στάση της Μάρθας, την επισκέπτεται και την απειλεί, πως αν συνεχίσει να την ενοχλεί θα πάρει το παιδί και θα εξαφανιστεί στο εξωτερικό…

Επεισόδιο 398

Ο Αχιλλέας, ο Νεκτάριος, η Μελίνα και η Αναστασία ζουν δραματικές στιγμές, καθώς είναι πλέον σίγουροι πώς αυτό που συνέβη στον Ματθαίο, μέσα στη θάλασσα ήταν μοιραίο για τη ζωή του.

Ο Σήφης και Χρήστος, μαζί με δύτες κάνουν έρευνες στον βυθό της θάλασσας προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο. Μέσα στην αναστάτωση, η Μάρθα καταφέρνει να αρπάξει το μωρό από τον Αχιλλέα και την Μελίνα. Στο μεταξύ, όλοι πληροφορούνται στην Κρήτη τα γεγονότα με τον Ματθαίο και η απόγνωση μεταφέρεται κι εκεί.. Στο μεταξύ ο Μάρκος καταφέρνει να θυμηθεί, που είχε ξαναδεί στο παρελθόν τον Νικηφόρο Απέργη και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται… Ο Πάτροκλος και η Άννα ταξιδεύουν στη Φλωρεντία, με σκοπό να πείσουν τη Δήμητρα να επιστρέψει στην Κύπρο και στον Νεκτάριο, αλλά παράλληλα ο Πάτροκλος έχει πάντα στο μυαλό του, το πάθος που τον συνδέει με τη Δήμητρα… Κανένα στοιχείο ζωής από τον Ματθαίο ακόμη….

Επεισόδιο 399

Η Μελίνα, ορμάει σαν λέαινα στο σπίτι της Μάρθας και απειλώντας την..όμως η Μάρθα έχει άλλα σχέδια..

Σε μια ύστατη προσπάθεια να βρουν τον αδελφό τους ζωντανό, ο Αχιλλέας, ο Νεκτάριος κι ο Χρήστος, αρχίζουν να ψάχνουν στα νοσοκομεία της Λευκωσίας. Όταν η γιαγιά Ανδριανή βρίσκει στο σπίτι του Ματθαίου την Αναστασία και τον Σήφη, εκείνοι αναγκάζονται να της αποκαλύψουν για το ατύχημα του Ματθαίου, προκαλώντας της σοκ. Στη Κρήτη, η Χρυσάνθη απαιτεί απ’ τον Παύλο να επιλέξει μεταξύ εκείνης και του Σήφη. Κι ενώ ο καημός της Κωνσταντίνας είναι πώς θα κλείσει το γραφείο τελετών του Κίκη, ο Μανωλιός επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή για να τον ενθαρρύνει.. κάνοντας όλο γκάφες. Ενόψει της νέας συνεργασίας, ο Νικηφόρος κάνει το τραπέζι σε Παύλο, Μάρκο, Λουκία και Δάφνη που μεθάει.. δημιουργώντας παρατράγουδα. Οι επαφές όμως Νικηφόρου-Λουκίας, προκαλούν τη ζήλια της Ξένιας φτάνοντάς την σε παραλογισμό. Στο μεταξύ στη Κύπρο, τα νέα για τη ζωή του Ματθαίου, φτάνουν.. και κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι….


Για τα επόμενα επεισόδια
400 ΕΔΩ
401-402-403-404 ΕΔΩ
Για τα προηγούμενα επεισόδια 393 ΕΔΩ
394 κλικ ΕΔΩ
395 ΕΔΩ
396 ΕΔΩ
397 ΕΔΩ
398 ΕΔΩ
399 ΕΔΩ
Δείτε τα επεισόδια 

388-389 ΕΔΩ
390 ΕΔΩ
391 ΕΔΩ
392 ΕΔΩ
386-387 ΕΔΩ
382 ΕΔΩ
383 ΕΔΩ
384 ΕΔΩ
385 ΕΔΩ

άλλα επεισόδια ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Γ Κύκλος
για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ