Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελίες και αποκαλύψεις δημοσιογράφου για τον υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου! Ζητά να ελεγχθούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί

Σοβαρές καταγγελίες έκανε δημόσια ο γνωστός δημοσιογράφος του αγροτικού ρεπορτάζ κ. Πάνος Μπάος εναντίον του αναπληρωτή υπουργού παραγωγικής ανασυγκρότησης Ενέργειας & Περιβάλλοντος, Βαγγέλη Αποστόλου που έχει την ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ο δημοσιογράφος καταγγέλει φασιστική συμπεριφορά του υπουργού σε βάρος του καθώς έδωσε εντολή απαγόρευσης εισόδου του διαπιστευμένου σε αγροτικά θέματα δημοσιογράφου, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης γιατί ενοχλήθηκε από ερώτησή του σε μια εκδήλωση των οινοπαραγωγών Νεμέας.
Πέρα όμως από τη φασίζουσα συμπεριφορά ενός υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος προχωρά και σε 4 ερωτήματα – φωτιά προς τον υπουργό καθώς αφήνει φοβερές αιχμές εναντίον του υπουργού για το παρελθόν ως προϊσταμένου της υπηρεσίας χορηγήσεως δανείων της ΑΤΕ Χαλκίδας και διαπλοκής του με συγκεκριμένο επιχειρηματία της αγοράς κρασιών και ζητά  επειγόντως έρευνα για το υπηρεσιακό παρελθόν του Βαγγέλη Αποστόλου, ως προϊσταμένου  και να ελεχθούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.
Ρωτά επίσης αν έχει διορίσει την κόρη του Μαρία Αποστόλου στο υπουργείο και αν η δικηγόρος -σύζυγος του υπουργού Ζωή Κεμανέ Αποστόλου ήταν συνήγορος υπεράσπισης σε ύποπτη υπόθεση καταπατημένων δασικών εκτάσεων στην περιοχή Δάφνη στην Εύβοια, όπου στο παρελθόν σημειώθηκε πυρκαγιά
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Πάνος Μπάος και αποκαλύπτει το site .texnologosgeoponos.gr

ΘΕΜΑ: ” Φασιστική συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Ενέργειας & Περιβάλλοντος, Βαγγέλη Αποστόλου σε βάρος μου.
Απαγόρευση εισόδου μου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.”

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…

Να διενεργηθεί επειγόντως έρευνα για το υπηρεσιακό παρελθόν του Βαγγέλη Αποστόλου, ως προϊσταμένου της υπηρεσίας Δανείων στην ΑΤΕ Χαλκίδας και να ελεχθούν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί.

4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ “ΚΑΙΝΕ” ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Στις 5 Αυγούστου μετά την κάλυψη της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο κτίριο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας & Περιβάλλοντος επί της οδού Αχαρνών 2 – Πλατεία Βάθης (πρώην Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, πήγα γύρω στις 15:10 το μεσημέρι, στο Μοναστηράκι στο Καφενείο “Η ωραία Ελλάς” προσκεκλημένος σε συνέντευξη τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας με αφορμή τις εκδηλώσεις για τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ.
Στη συνέντευξη ήταν παρόντες – μεταξύ άλλων- ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας & Περιβάλλοντος Βαγγέλης Αποστόλου, ο Υφυπουργός κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, ο συγγραφέας κ. Τίτος Πατρίκιος κ.α.

Όταν περάσαμε στη διαδικασία των ερωτήσεων απήυθυνα στο πάνελ ερώτηση σχετικά με τη διοργάνωση του φεστιβάλ και ερώτηση – σχόλιο με αποδέκτη τον Βαγγέλη Αποστόλου για την περίπτωση των αμπελουργών του Ληλαντίου Πεδίου (στην περιοχή της Χαλκίδας) στην Εύβοια, που αποτελεί και την εκλογική του περιφέρεια, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, είναι σε απόγνωση και οι αμπελοκαλλιέργεια οδηγείται σε εγκατάλειψη.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκα στην περίπτωση οινοποιού με τον οποίο συνδεόταν φιλικά ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου από την εποχή που ήταν προϊστάμενος στην υπηρεσία χορηγήσεως δανείων στην ΑΤΕ Χαλκίδας. Ο εν λόγω οινοποιός – Μανώλης Σκουλούδης – ως μέτοχος της εταιρείας ΕΥΒΟΪΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ επί των ημερών που ήταν προϊστάμενος χορηγήσεως δανείων στην ΑΤΕ Χαλκίδας ο Βαγγέλης Αποστόλου (προτού εκλεγεί Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ) κατάφερε να λάβει η εταιρεία του υπέρογκα ποσά δανείων παρά το γεγονός ότι είχε ζημιογόνους ισολογισμούς.

Ο Μανώλης Σκουλούδης, στενός φίλος του Βαγγέλη Αποστόλου, εμφανίζεται στη συνέχεια να αγοράζει την ΙΝΟ Α.Ε. – Κοινοπραξία Αμπελουργών Επαρχίας Θηβών και σήμερα ως μέτοχος της εταιρείας ΒΙΤΤΗΣ Α.Ε. να ενοικιάζει το οινοποιητικό συγκρότημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελοκτημόνων Χαλκίδας (ΑΣΑΧ).
Σημειωτέον, ότι οι περισσότεροι αμπελουργοί είναι απλήρωτοι για τα οινοστάφυλα που παρέδωσαν πέρυσι στα οινοποιεία του Σκουλούδη σε Εύβοια και Βοιωτία – κάποιοι έχουν στραφεί δικαστικά διεκδικώντας τα χρήματά τους – ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για απλήρωτους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του.

Προφανώς, ο Βαγγέλης Αποστόλου αντιλαμβανόμενος ότι η ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ που αναδύθηκε από την ερώτησή μου τον αγγίζει, εξαγριώθηκε στη συνέντευξη τύπου (υπάρχουν και σχετικά καταγεγραμμένα πλάνα με την αντίδρασή του) .
Την επομένη δηλαδή στις 6 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και περί ώρα 10:47 το πρωί επικοινώνησε μαζί μου ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος με ενημέρωσε ότι μου έχει …ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ με εντολή του Αναπληρωτή Υπουργού η είσοδος στο Υπουργείο.

Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι ασχολούμαι με το αγροτικό ρεπορτάζ επί 19 συναπτά έτη από το 1996 που ήταν Υπουργός Γεωργίας ο Στέφανος Τζουμάκας, έχω γνωρίσει και συνεργαστεί μέχρι σήμερα με 13 Υπουργούς στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Ανωμερίτης, Δρυς,Τσιτουρίδης, Μπασιάκος, Κοντός, Χατζηγάκης, Μπατζελή, Σκανδαλίδης, Τσαυτάρης, Καρασμάνης, ο πρώην Υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο νυν Πάνος Σκουρλέτης) είμαι διαπιστευμένος ως εκδότης της εφημερίδας “Αγροτική” και από το 2013 πρώτα στο EXTRA3 Channel και σήμερα στο ΑΡΤ TV είμαι δημοσιογράφος & παρουσιαστής της live αγροδιατροφικής εκπομπής “η άλλη Ελλάδα”.

Γιατί άραγε εξοργίστηκε τόσο πολύ με την ερώτησή μου ο Βαγγέλης Αποστόλου…;
Τι ήταν αυτό που τον πείραξε τόσο…;

Ας μας απαντήσει στο φινάλε ο κύριος Αποστόλου στα ακόλουθα ερωτήματα:

1) Ποια η σχέση του με τον επιχειρηματία – οινοποιό Μανώλη Σκουλούδη;

2) Πως ενέκρινε δάνεια ως προϊστάμενος της υπηρεσίας χορηγήσεως δανείων της ΑΤΕ Χαλκίδας στην Ευβοϊκή Οινοποιητική εκ των βασικών μετόχων της οποίας ήταν ο Μανώλης Σκουλούδης, ενώ η εταιρεία εμφάνιζε ζημογιόνους ισολογισμούς;

3) Έχει διορίσει ο Βαγγέλης Αποστόλου την κόρη του Μαρία Αποστόλου στο γραφείο του στο Υπουργείο & αν όχι με ποια ιδιότητα το συγκεκριμένο άτομο καταλαμβάνει γραφείο στον 6ο όροφο του Υπουργείου επί της Αχαρνών 2;

4) Έχει διατελέσει η σύζυγός του δικηγόρος Ζωή Κεμανέ Αποστόλου συνήγορος υπεράσπισης σε ύποπτη υπόθεση καταπατημένων δασικών εκτάσεων στην περιοχή Δάφνη στην Εύβοια, όπου στο παρελθόν σημειώθηκε πυρκαγιά;

Ας μας απαντήσει σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα ο κύριος Αποστόλου που τον αφορούν, ας μας εξηγήσει πως βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και μετά ας παριστάνει τον μνημονιακό Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας & Περιβάλλοντος εισηγούμενος σκληρά μέτρα για τον αφανισμό των αγροτών.

Κλείνοντας, καταγγέλλω την αντιδημοκρατική & φασιστική συμπεριφορά του Βαγγέλη Αποστόλου σε βάρος μου επιχειρώντας να με φιμώσει, καλώντας τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, τον πολιτικό του προϊστάμενο Υπουργό κ. Πάνο Σκουρλέτη και τους πολιτικούς αρχηγούς να προστατεύσουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα από στοιχεία όπως ο Βαγγέλης Αποστόλου να αποδώσουν τις πολιτικές ευθύνες και σε συνεργασία με τον Υπουργό Διαφθοράς και τους λειτουργούς της δικαιοσύνης να διερευνήσουν την ύπαρξη και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών σε βάρος του Βαγγέλη Αποστόλου.

Ο καταγγέλλων

Πάνος Μπάος
Δημοσιογράφος Παρουσιαστής
εκπομπής “η άλλη Ελλάδα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....