Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ… ΠΑΝΤΟΥ! Αποκωδικοποιώντας τη νέα κυβέρνηση…

Η νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση που ανακοινώθηκε, έχει άρωμα… Καραμανλή! Πρόσωπα που θήτευσαν στις κυβερνήσεις του, «πρωταγωνιστούν» και σε αυτή τη κυβέρνηση, δείχνοντας πως το καραμανλικό στοιχείο είναι παντού!

Έχουμε και λέμε:

1. Πέτρος Μολυβιάτης στο υπουργείο Εξωτερικών: Πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, στενός συνεργάτης του ιδρυτή της ΝΔ αλλά και του Κ. Καραμανλή του νεώτερου, αφού ήταν στο ίδιο υπουργείο επί των ημερών της πρωθυπουργίας του, την περίοδο 2004-2007. Ο κ. Μολυβιάτης, ήταν υπουργός Εξωτερικών και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση μεταξύ Μαϊου και Ιουνίου 2012. Συνδέεται φιλικά και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

2. Ιωάννης Γιάγκος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Σε κρίσιμο πόστο ένας ακόμη «καραμανλικός».

3. Αντώνης Μακρυδημήτρης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Συνδέεται φιλικά και με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

4. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο υπουργείο Δικαιοσύνης: Στενός φίλος του Κώστα Καραμανλή, που επί των ημερών της διακυβέρνησής του ήταν διοικητής της ΕΥΠ.

5. Χρήστος Ζώης στο υπουργείο Ναυτιλίας: Είχε φύγει από τη ΝΔ με το δεύτερο μνημόνιο, ακολούθησε τον Πάνο Καμμένο στους ΑΝΕΛ και στη συνέχεια έκανε δικό του σχηματισμό, τη Νέα Μέρα και τον περασμένο Ιανουάριο στήριξε τη ΝΔ, ενώ διατηρεί τακτική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ